- Πόντοι
- 36
Aγαπητέ φίλε wav , μουσική παιδεία σημαίνει , πώς να λειτουργήσεις το DAWs , να συνδέσεις τα καλωδιάκια σου , πώς να μιξάρεις , μια ιδέα απο μουσική θεωρία κτλ κτλWAV είπε:Κοίτα, προσωπικά μόνο από μιζέρια δεν πάσχω
Περισσότερο αναφέρθηκα αρχικά για Έλληνες παραγωγούς αλλά μετά......
Αναφέρομαι κυρίως στον ''επαγγελματισμό'' των τοπικών σκηνών (εάν υπάρχει τέτοιο πράγμα).
Το ότι θα πάνε στο synch πχ είναι φυσικά πολύ!! σημαντικό μιας και είναι πολύς ο κόσμος και αυτό μου αρέσει γιατί και η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη. Αλλά τα πράγματα είναι στο αρχικό στάδιο. Γιατί ναι μεν θα πάνε στο τάδε φεστιβάλ αλλά είναι μειονότητα αυτοί που θα πάνε γιατί ξέρουν τι θα πάνε να ακούσουν και να δουν. Τι να πω, τόσο ακραίος είμαι ρε παιδιά. :Ίσως να θέλω να δω περισσότερα σε ποιο σύντομο χρονικό διάστημα;
Ναι στο gfest αναφερόμουν. Αυτό που έμαθα αυτό είπα, ισως να ήταν και μια δικαιολογία προς το κοινό σχετικά με αυτό που ανέφερες. Τι να πώ, όλα είναι πιθανά. Αλλά ακόμα και αυτό δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού άρα και παιδείας.(από την μύγα ξίγκι)
Και να δηλώσω ευθαρσώς ότι δεν είμαι ξενομανής!! απλά ρε παιδιά, πως να το κάνουμε, σε κάποια πράγματα είμαστε πίσω λόγω συγκυριών. (όχι μόνο εμείς......)
Μουσική παιδεία δεν είναι να πάς στο τάδε φεστιβάλ ή να ακούσεις τον τάδε καλιτέχνη.
Μουσική παιδεία μπορεί να μην απαιτεί να μην ακούς κανένα μουσικό καλλιτέχνη.
Μουσική παιδεία δεν σημαίνει τίποτα άλλο.... η άλλη "μουσική παιδεία" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται απο ανθρώπους με την μύτη ψηλά "και όλα τα φτάνω" , που κάπως έτσι τελείως ανώφελα προσπαθούν να ξεχωρίσουν τα "ξερά" απο τα "χλωρά".
Τώρα αν θές να συγκρίνεις εμάς που είμαστε 10.000.000 μέ τον υπόλοιπο κόσμο που είναι 6.000.000.000 , καλή σου τύχη. Και αν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε.