Κατά λάθος το βρήκα!The Genius Loci είπε:Bravo Lakis! Είσαι μαμούνι στο ψάξιμο, και σε μερσούμε πολύ!
Και τα καταλάθος σωστά τα κάνεις ρε μπαγάσα! Respect! ;DLK είπε:Κατά λάθος το βρήκα!
Άλλο έψανχα Bill! ;D
Και εγώ το βασικό – main δεξί ride, θα το έβαζα λίγο πιο ψηλά και πιο μακριά από το mic. Κατά τα άλλα (πέρα από αυτό) δεν με χάλασε κάτι άλλο πολύ, μιας και η «θολούρα» είναι γενική και σε όλα τα άλλα drum pieces και θα την «πείραζα» συνολικά στο mix.haryy είπε:αλλά το αριστερό crash/ride ακούγεται πολύ έντονα σε σχέση με το δεξί αλλά και με όλο το κιτ. Δεν είναι πολύ σωστά τοποθετημένο κατά τη γνώμη μου.
++++The Genius Loci είπε:Παίδες εγώ αυτό που ανέβασε ο καρντάσης το βλέπω περισσότερο σαν εκπαιδευτική μελέτη. Όχι ότι θα το κάνει κάποιος, σώνει και καλά, αλλά μπορεί να δει και να μάθει, και πιθανώς να αναιρέσει και διάφορες μπαρούφες high end που είχε συνηθίσει.
Να θυμίσω πάντως ότι ένα τεράστιο κομμάτι της δισκογραφίας που έχουμε ακούσει και αγαπήσει, γράφτηκε με 3 fuckin μικρόφωνα στη ντράμς. Άντε 4 στο τσακίρ κέφι.
Εγώ που δεν μπορώ να κρατήσω μπαγκέτα (παρά μόνο γαλλική με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα) πειράζει που μ'αρέσουν τα drum machine? :LK είπε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις", για να καταφεύγουμε στην «εύκολη» λύση των electronic drums ή των digital drums ή των drum machines ή της έτοιμης λούπας/ sample.
Και εμένα μου αρέσουν. Έχω κάνει και live με drum machine.funky_bassman είπε:Εγώ που δεν μπορώ να κρατήσω μπαγκέτα (παρά μόνο γαλλική με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα) πειράζει που μ'αρέσουν τα drum machine? :