- Πόντοι
- 16
Καλησπερα. Θα ηθελα καποιες γνωμες πληροφοριες. Λοιπον για να σας βαλω στο θεμα... πριν 1 μισι χρονο αποφασισα με καποια χρηματα που ειχα + οτι εβγαλα πουλωντας τα παλια μου μηχανηματα να κανω ενα Home studio ετσι ωστε να δω τι γινεται να γραφω οτι θελω και μπορω και στην τελικη δεν ηταν κακη ιδεα. Αφου αγορασα καρτα ηχου μεικτη ηχεια μικροφωνο και εβαλα και λογισμικο αρχισα να γραφω μεσω Amplitube. το αποτελεσμα που ειχα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε. Για την ακριβεια ο ηχος εβγαινε ασθενης με αποτελεσμα καποιες φορες και ορισμενες συχνοτητες να ακουγονται πολυ ασχημα. Εν συνεχεια δοκιμασα να γραψω απο τον ενισχυτη παιρνοντας ηχο απο το μικροφωνο. Παλι ομως δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Ενω ηταν αρκετα δυνατα ο ενισχυτης τα faders απο τον μεικτη οριακα ανοιχτα αυτο που εισεπρατα ακομα και μετα την ηχογραφηση ηταν κατι ασθενες λες και επαιζα απο αλλο δωματιο χωρις να ακουγεται ο χαρακτηρας της κιθαρας και η χροια του ενισχυτη. Να τονισω πως το δωματιο δεν ειναι ηχομονωμενο και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις και εμπειρια απο παραγωγεις και οτι αφορα την μετεπειτα επεξεργασια χωρις να σημαινει ομως οτι δεν ξερω τι μου γινεται.
ο εξοπλισμος που εχω ειναι
blues junior
Fender deluxe usa
krk rp5
mackie dfx 6
waveterminal
καπου εδω θελω την βοηθεια σας. Μιας και οι καιροι δυσκολεψαν οσον αφορα τα οικονομικα και δεν εχω την δυνατοτητα ουτε την διαθεση να δαπανησω χρηματα για να εξελιξω/ανανεωσω ολο τον εξοπλισμο, υπαρχει καποια ιδεα - συμβουλη για το τι θα μπορουσα να κανω για να αλλαξω τον θετικα τις ηχογραφησεις?
αυτο που με κανει να προβλιματιζομαι περισσοτερο απο ολα ειναι οτι πριν 4-5 χρονια ειχα γραψει τελειως εμπειρικα ενα σολο πανω σε backingtrack με ενα απλο λογισμικο ηχογραφισης στο ιδιο καναλι δια μεσου ths floor pod, και το αποτελεσμα ηταν μακραν καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα λαμβανοντας υποψιν οτι ειχα και μια κιθαρα της πλακας.
Καθε ιδεα συμβουλη ισως φανει ιδιαιτερα χρησιμη.
Μου εχει μπει η ιδεα να αποκτησω καποια πεταλιερα κατι τετοιο τελος παντων για να κανω την δουλεια αυτη.
Περιμενω απαντησεις.
Ευχαριστω προκαταβολικα και συγγνωμη αν εγινα κουραστικος.
ο εξοπλισμος που εχω ειναι
blues junior
Fender deluxe usa
krk rp5
mackie dfx 6
waveterminal
καπου εδω θελω την βοηθεια σας. Μιας και οι καιροι δυσκολεψαν οσον αφορα τα οικονομικα και δεν εχω την δυνατοτητα ουτε την διαθεση να δαπανησω χρηματα για να εξελιξω/ανανεωσω ολο τον εξοπλισμο, υπαρχει καποια ιδεα - συμβουλη για το τι θα μπορουσα να κανω για να αλλαξω τον θετικα τις ηχογραφησεις?
αυτο που με κανει να προβλιματιζομαι περισσοτερο απο ολα ειναι οτι πριν 4-5 χρονια ειχα γραψει τελειως εμπειρικα ενα σολο πανω σε backingtrack με ενα απλο λογισμικο ηχογραφισης στο ιδιο καναλι δια μεσου ths floor pod, και το αποτελεσμα ηταν μακραν καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα λαμβανοντας υποψιν οτι ειχα και μια κιθαρα της πλακας.
Καθε ιδεα συμβουλη ισως φανει ιδιαιτερα χρησιμη.
Μου εχει μπει η ιδεα να αποκτησω καποια πεταλιερα κατι τετοιο τελος παντων για να κανω την δουλεια αυτη.
Περιμενω απαντησεις.
Ευχαριστω προκαταβολικα και συγγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: