- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια και καλο μηνα...
εχω μια Edirol UA25 εδω και κατι χρονια, για την χρηση που την ηθελα μεχρι στιγμης μου ηταν μια χαρα.Το μοναδικο που δεν με βολευε ποτε ηταν το βγαλε βαλε καλωδια οπωτε πιστευω πως ηρθε η ωρα να παρω εναν μίκτη...
ο τωρινος μου εξοπλισμός ειναι...
Cubase
Edirol UA 25
Marshall VS30R
Clavinova Yamaha CLP930
MIC: SM58,AKGPerception200,Behringer B-2 Pro
Ακουστικα : AKG K171
και 2 κολώνες ηχεια me ξεχωριστο Sub που τα εχω σαν monitor ηχεία :-(
Θα ηθελα λοιπον μια κονσολα οπου θα ειχα μονιμα συνδεδεμενα ολα τα οργανα.Μπασο,κιθαρα,πληκτρα,μικροφωνα.Τι μου προτείνεται γυρω στα 200-300 ε?Θα ηθελα να εχει και τα βασικα εφε μονο στα καναλια για τα μικροφωνα.
Σκοπος μου ειναι να κανω καποια pre-demo και οταν με το καλο ολοκληρωθουν τα κωμματια να παω να ηχογραφησω σε κανονικο studio.
Ευχαριστω για τις απαντησεις...
εχω μια Edirol UA25 εδω και κατι χρονια, για την χρηση που την ηθελα μεχρι στιγμης μου ηταν μια χαρα.Το μοναδικο που δεν με βολευε ποτε ηταν το βγαλε βαλε καλωδια οπωτε πιστευω πως ηρθε η ωρα να παρω εναν μίκτη...
ο τωρινος μου εξοπλισμός ειναι...
Cubase
Edirol UA 25
Marshall VS30R
Clavinova Yamaha CLP930
MIC: SM58,AKGPerception200,Behringer B-2 Pro
Ακουστικα : AKG K171
και 2 κολώνες ηχεια me ξεχωριστο Sub που τα εχω σαν monitor ηχεία :-(
Θα ηθελα λοιπον μια κονσολα οπου θα ειχα μονιμα συνδεδεμενα ολα τα οργανα.Μπασο,κιθαρα,πληκτρα,μικροφωνα.Τι μου προτείνεται γυρω στα 200-300 ε?Θα ηθελα να εχει και τα βασικα εφε μονο στα καναλια για τα μικροφωνα.
Σκοπος μου ειναι να κανω καποια pre-demo και οταν με το καλο ολοκληρωθουν τα κωμματια να παω να ηχογραφησω σε κανονικο studio.
Ευχαριστω για τις απαντησεις...