- Πόντοι
- 1,788
Ό,τι να ναι.πεταξα 2 τον προηγούμενο μήνα....
μπορεί να έχω κανα ακόμα, δεν θυμάμαι...
Μην πεταξεις άλλον, ερχομαι να τον παρω.
Ό,τι να ναι.πεταξα 2 τον προηγούμενο μήνα....
μπορεί να έχω κανα ακόμα, δεν θυμάμαι...
Ό,τι να ναι.
Μην πεταξεις άλλον, ερχομαι να τον παρω.
στο τσάκ είμαι να χτυπήσω ένα μακ...που καταλήγουμε : στους χρήστες Windows θα έπρεπε να χορηγείται επίδομα ανθυγιεινούς εργασίας και να κυρήσονται και νεομάρτυρες .
στο τσάκ είμαι να χτυπήσω ένα μακ...
ξέρωΚλάσεις ανώτερο τεχνικά, (αλλά για μένα το ίδιο δεσμευτικό μη σου πω και περισσότερο απο winblows). Στα συνέδρεια που πάω (που πήγαινα οκ..) οι αρχι-linux hackers χρησιμοποιούσαν για τις παρουσιάσεις τους Mac, αν αυτό λέει κάτι.
Ναι! Εκεί να σε βλεπα πως θα κανες δίκτυο με τον μακ.....και τα 10άρια. ?στο τσάκ είμαι να χτυπήσω ένα μακ...
Ναι! Εκεί να σε βλεπα πως θα κανες δίκτυο με τον μακ.....και τα 10άρια. ?
Μην το κάνεις.έτσι είμαι έτοιμος να το φέρω να δοκιμάσω
Έχω έναν επάνω στο δίκτυο του γραφείου, κάθε δύο βδομάδες το ξεχνάει ή μας κάνει τον σπουδαίο, χάνεται , του βάζουμε τις φωνές και ξαναγυρίζει.Ναι! Εκεί να σε βλεπα πως θα κανες δίκτυο με τον μακ.....και τα 10άρια.
Ετσι ειναι τα μακ.....θέλουν αυστηρότηταΈχω έναν επάνω στο δίκτυο του γραφείου, κάθε δύο βδομάδες το ξεχνάει ή μας κάνει τον σπουδαίο, χάνεται , του βάζουμε τις φωνές και ξαναγυρίζει.
Μην το κάνεις.
Εκει θα φας σίγουρα άλλα 2 χρόνια.
Εμ, γι'αυτό πρότεινε ο "Άγιος" μεταφορά με στικάκι που κάνεις και backup ταυτόχρονα (χωρίς άλλο χάσιμο χρόνου).
δεν γινόταν.
Με 10άδες ομάδες αρχείων για μεταφορά και μάλιστα μη γνωρίζοντας που είχαν εγκατασταθεί, με τα λογισμικά που διαθέτω να έχουν αλλάξει πρόγραμμα εγκατάστασης (μερικά και κλειδώματος) ή και κατάργηση αντικατάσταση bundled λογισμικού, αυτα δεν μπορούσαν να γίνουν με στικάκια βάλε βγάλε.
Πχ το όλο πακέτο λογισμικού της fishman δεν μπορεσα ακόμα να το εγκαταστήσω και έχω στείλει αίτημα στο support.
Γενικά απο χτες το βράδυ που μπόρεσα να δω όλο τον παλιό δίσκο ανάσανα.
Βέβαια, δε γίνεται πάντα το "στρίβειν".. Ούτε κι εγώ τη γλυτώνω πολλές φορές..
Έχεις και περίπλοκο setup εσύ.. Χαμός λέμε!
Πάντως, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί μήπως το κομμάτι μουσικής τεχνολογίας του στούντιο τρώει τελικά τόσο χρόνο που πολλές φορές δεν σε αφήνει να γράψεις τις νότες στο χαρτί (τρόπος του λέγειν)..
Άστα να πάνε. Και εγώ το έχω βιώσει και για να στήνεις, να ρυθμίζεις, να δοκιμάζεις και τελικά έχασα αρκετό χρόνο από το ζητούμενο. Και πιο παλιά ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, τώρα που γίνονται όλα και πιο γρήγορα και πάλι χρόνο τρώει εις βάρος της μουσικής εκτέλεσης και δημιουργίας. Και εγώ ως ερασιτέχνης αναρωτιέμαι πως το αντέχουν οι επαγγελματίες που φαντάζομαι θα πρέπει να είναι και ενημερωμένοι, να ακολουθούν πράγματα για να είναι εμπορικοί σε διάφορα είδη μουσικής κλπ. Μπλέξιμο.Πάντως, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί μήπως το κομμάτι μουσικής τεχνολογίας του στούντιο τρώει τελικά τόσο χρόνο που πολλές φορές δεν σε αφήνει να γράψεις τις νότες στο χαρτί (τρόπος του λέγειν)..
Άστα να πάνε. Και εγώ το έχω βιώσει και για να στήνεις, να ρυθμίζεις, να δοκιμάζεις και τελικά έχασα αρκετό χρόνο από το ζητούμενο. Και πιο παλιά ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, τώρα που γίνονται όλα και πιο γρήγορα και πάλι χρόνο τρώει εις βάρος της μουσικής εκτέλεσης και δημιουργίας. Και εγώ ως ερασιτέχνης αναρωτιέμαι πως το αντέχουν οι επαγγελματίες που φαντάζομαι θα πρέπει να είναι και ενημερωμένοι, να ακολουθούν πράγματα για να είναι εμπορικοί σε διάφορα είδη μουσικής κλπ. Μπλέξιμο.