• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Holy Fuck

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
!
Είχα πολύ καιρό να δω καινούργια μπάντα που είναι ακόμα καλύτερη live απ'ότι στο cd

πράγματι είναι πολύ καλύτεροι λαιβ από τα cds τους.... ;D

τους είχα δει  το 08 (νομίζω)  στη Τεχνόπολη και μαζί με τους Liars  κάνανε τη διαφορά στο σαβουρο Synch Festival.... ;)

Το όνομά τους πάντος, αντικατοπτρίζει πλήρως την πρώτη εντύπωση του κόσμου που τους βλέπει-ακούει για πρώτη φορά...

"Holy Fuck!" ;D

Superfunk είπε:
Ξεχασαν να βαλουν φωνη και κιθαρες.... ;D
Και μετά βρήκαν και αυτή την ντραμάκλα και λύσανε όλα τους τα προβλήματα!  ;D

WilliamSats είπε:
Το όνομά τους πάντος, αντικατοπτρίζει πλήρως την πρώτη εντύπωση του κόσμου που τους βλέπει-ακούει για πρώτη φορά...

"Holy Fuck!" ;D
Κι εγώ αυτό σκέφθηκα όταν τους είχα πρωτακούσει. :D

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κατά την γνώμη μου. Βέβαια τους συνδέω(λόγω ονόματος και λόγω του ότι τους έμαθα την ίδια εποχή) με τους fuck buttons οι οποίοι είναι ό, τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια στην ηλεκτρονική μουσική.

pan12 είπε:
πράγματι είναι πολύ καλύτεροι λαιβ από τα cds τους.... ;D

τους είχα δει  το 08 (νομίζω)  στη Τεχνόπολη και μαζί με τους Liars  κάνανε τη διαφορά στο σαβουρο Synch Festival.... ;)
ναι  και ηταν παρα πολυ καλοι στο συγκεκριμενο synch που δεν ηταν καλο

Μου αρεσει παρα πολυ το στυλ που παιζουν. Θα ηθελα να τους δω σε κάτι πιο "εξαιρετικο" :D

Superfunk είπε:
Ξεχασαν να βαλουν φωνη και κιθαρες.... ;D
Εχουν όμως τα απαραίτητα

Ενα Precision πάνω σε Ampeg, στιβαρή ντραμς και πάθος.  ;D

Α, ναί. Και κάτι τις για να παίζει μελωδία.

Τους βρήκα αρκετά καλούς. Δεν πέφτω τ' ανάσκελα από χαρά αλλά σίγουρα (και με καμιά μπυρίτσα στο χέρι) θα ήμουν πιο θερμό κοινό από αυτούς του βίντεο σε live τους.

neeq είπε:
Μου αρεσει παρα πολυ το στυλ που παιζουν. Θα ηθελα να τους δω σε κάτι πιο "εξαιρετικο" :D
Εννοείς πιο ιδιαίτερο?

Υπάρχει ο δίσκος LP(2007) που είναι γενικώς αρκετά θορυβώδης, με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία. Ο τελευταίος(latin) είναι πιο “εύκολος” ως άκουσμα. Κι αυτός ωραίος κατά την γνώμη μου. 

Holy Fuck...γέρασα!!!!! Δεν κατάλαβα τι ιδιαίτερο έχουν... :'(
Ε καλά, δεν θα καταλάβουμε απ’ τους holy fuck αν γεράσαμε ή όχι. ;D Υπάρχουν άλλοι καταλληλότεροι γι αυτή τη δουλειά.. ;D

Πάντως αν δεν σου είπαν τίποτα μπορείς με ήσυχη συνείδηση νομίζω να τους προσπεράσεις. Αν πάλι έχεις περιέργεια μπορείς να ακούσεις κάποιο απ'τα δισκάκια που ανέφερα. :)

μου άρεσε το κομμάτι!

{αν και περισσότερο σε τζαμάρισμα μου έφερε ως σύνθεση, πολύ καλοί παίχτες και ωραίοι ήχοι}

θα ψάξω ν ακούσω κι άλλα...

ευχαριστούμε fleamail  ;D

Στο latin περιέχεται ένα κομμάτι που μας αφορά ιδιαιτέρως. Εμάς και την γειτονιά μας.

Το όνομα αυτού..P.I.G.S.

kostri είπε:
Στο latin περιέχεται ένα κομμάτι που μας αφορά ιδιαιτέρως. Εμάς και την γειτονιά μας.

Το όνομα αυτού..P.I.G.S.

much better ,τουλαχιστον εχει καποια εξελιξη,παντως εξακολουθω να μην πεφτω κατω....

Κι εμένα μου άρεσαν. Περνάνε στην επόμενη φάση. :)

O drummer, to the point και μάγκας.

Marathon είσαι τελείως γέρος. Θα σου αφιέρωνα ένα τραγούδι αλλα είναι τόσο παλιό που δεν το παίρνουν στο internet.

o ντραμερ μου αρεσει πολύ!!!! + οτι τους εχει κανει μαγκες

αλλα ρε παιδια δεν μου λένε απολύτως τιποτα νεο

ωραια εχουν και πιασαρικο ονομα

και οπως ειπωθηκε ειναι εντελώς τζαμαρισμα.

δεν περνανε στην επομενη φάση.

κατσε να πιασω το kaossilator να σας ανεβάσω ενα καλύτερο  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back