μπαντάρα με τίποτα ...κουλ τύποι για λαιβ , Ναι.... ;D ;D ;Dwarpie είπε:μπανταρα οντως...
Και μετά βρήκαν και αυτή την ντραμάκλα και λύσανε όλα τους τα προβλήματα! ;DSuperfunk είπε:Ξεχασαν να βαλουν φωνη και κιθαρες.... ;D
Κι εγώ αυτό σκέφθηκα όταν τους είχα πρωτακούσει.WilliamSats είπε:Το όνομά τους πάντος, αντικατοπτρίζει πλήρως την πρώτη εντύπωση του κόσμου που τους βλέπει-ακούει για πρώτη φορά...
"Holy Fuck!" ;D
ναι και ηταν παρα πολυ καλοι στο συγκεκριμενο synch που δεν ηταν καλοpan12 είπε:πράγματι είναι πολύ καλύτεροι λαιβ από τα cds τους.... ;D
τους είχα δει το 08 (νομίζω) στη Τεχνόπολη και μαζί με τους Liars κάνανε τη διαφορά στο σαβουρο Synch Festival....
Εχουν όμως τα απαραίτηταSuperfunk είπε:Ξεχασαν να βαλουν φωνη και κιθαρες.... ;D
Εννοείς πιο ιδιαίτερο?neeq είπε:Μου αρεσει παρα πολυ το στυλ που παιζουν. Θα ηθελα να τους δω σε κάτι πιο "εξαιρετικο"
Ε καλά, δεν θα καταλάβουμε απ’ τους holy fuck αν γεράσαμε ή όχι. ;D Υπάρχουν άλλοι καταλληλότεροι γι αυτή τη δουλειά.. ;DHoly Fuck...γέρασα!!!!! Δεν κατάλαβα τι ιδιαίτερο έχουν... :'(
kostri είπε:Στο latin περιέχεται ένα κομμάτι που μας αφορά ιδιαιτέρως. Εμάς και την γειτονιά μας.
Το όνομα αυτού..P.I.G.S.