Hχογραφηση κιθάρας

mimis

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλώς σας βρήκα παίδες. Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω περί ηχογράφησης κοματιού με ηλεκτρική κιθάρα(Ibanez RG320FM).Δηλαδή τη πρέπει να κάνω ώστε να έχω ένα ωραίο αποτέλεσμα. :lol:

εννοείς πως πρέπει να στηθεί μια κιθάρα μέσα σε ένα κομμάτι( pan L/R κτλ) ?

Καλησπέρα mimis και καλώς σε βρήκαμε.

Το βασικότερο είναι να παίζεις καλά αυτό που θέλεις να γράψεις (να "το έχεις" άνετα) και να έχεις ωραίες ιδέες.

Τα υπόλοιπα είναι απλά. Ο ήχος...με κάποιο τρόπο θα ισιώσει ή θα στραβώσει, ανάλογα τη προτιμάς.

Λοιπόν, που είναι το πρόβλημα? :wink:

Όχι ρε παιδί,απλώς έχω βγάλει ένα δικό μου κομμάτι και θέλω να το ηχογραφήσω.Απλά πράγματα :?

Όχι ρε παιδί' date='απλώς έχω βγάλει ένα δικό μου κομμάτι και θέλω να το ηχογραφήσω.Απλά πράγματα :?[/quote'] Παρεπιπτόντος πώς βάζουμε δικό μας εικονίδιο απο τον υπολογιστή μού.

Α, κατάλαβα mimis.

Αν είναι απλά να το ηχογραφήσεις είναι -όπως λες- απλά τα πράγματα.

Υπάρχει μήπως κάποιο από αυτά τα απλά πράγματα που θα ήθελες να συζητήσεις λίγο περισσότερο?

Όχι ρε παιδί' date='απλώς έχω βγάλει ένα δικό μου κομμάτι και θέλω να το ηχογραφήσω.Απλά πράγματα :?[/quote'] Παρεπιπτόντος πώς βάζουμε δικό μας εικονίδιο απο τον υπολογιστή μού.
Και για τις δυο σου απορίες (και όχι μόνο) υπάρχουν θέματα και άρθρα μέσα στο forum. Ψάξε κι αν δε βρεις τίποτα (που σημαίνει ότι δε θα'χεις ψάξει καλά...), εδώ είμαστε.

Α' date=' κατάλαβα mimis.Αν είναι απλά να το ηχογραφήσεις είναι -όπως λες- απλά τα πράγματα.[/quote']

:lol:

Βρε Χαρίλαε, μην τον παίρνεις απ' τα μούτρα τον άνθρωπο...

Αφού το ξέρεις ότι στην αρχή (και στο τέλος) όλα είναι "απλά". :wink:

Καλωσόρισες.

Ρίξε μια ματιά στα άρθρα.

Στο Μενού αριστερά.

Καλύπτεσαι εκτενώς.

Αν όχι ξαναρώτα.

Α' date=' κατάλαβα mimis.Αν είναι απλά να το ηχογραφήσεις είναι -όπως λες- απλά τα πράγματα.[/quote']

:lol:

Βρε Χαρίλαε, μην τον παίρνεις απ' τα μούτρα τον άνθρωπο...

Αφού το ξέρεις ότι στην αρχή (και στο τέλος) όλα είναι "απλά". :wink:
Όχι μωρέ δεν το πήγα επιθετικά...απλώς προσπάθησα να δείξω ότι είναι λίγο γενική η ερώτηση. :wink:

Για πές....εσύ το πάς πολύ ωραία πάντα. Σε έχω παρατηρήσει - θαυμάσει . :wink: :wink: :wink: :wink:

Please...Lost πες μου. Εσύ τι θα έλεγες? :wink:

Για να μην του χαλάσουμε του ανθρώπου το θέμα, να τα πούμε με pm; ;)

Αν κατάλαβα θες απλώς να γράψεις τα ριφάκια σου για να μην τα ξεχάσεις ή κάπως έτσι.. Δηλαδή θέλεις κάτι πολύ απλοϊκό :P

κατέβασε το http://audacity.sourceforge.net/ βάλε την κιθάρα σου line in, πάτα το REC και γράψε :D

Αν κατάλαβα θες απλώς να γράψεις τα ριφάκια σου για να μην τα ξεχάσεις ή κάπως έτσι.. Δηλαδή θέλεις κάτι πολύ απλοϊκό :Pκατέβασε το http://audacity.sourceforge.net/ βάλε την κιθάρα σου line in' date=' πάτα το REC και γράψε :D[/quote']

ρε Rattlhead αυτά είναι που δεν καταλαβαίνω ,line in και τέτοιες π....ς διοτι δεν τα έχω ψάξει. :( :(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back