Όχι ρε παιδί' date='απλώς έχω βγάλει ένα δικό μου κομμάτι και θέλω να το ηχογραφήσω.Απλά πράγματα :?[/quote'] Παρεπιπτόντος πώς βάζουμε δικό μας εικονίδιο απο τον υπολογιστή μού.
Και για τις δυο σου απορίες (και όχι μόνο) υπάρχουν θέματα και άρθρα μέσα στο forum. Ψάξε κι αν δε βρεις τίποτα (που σημαίνει ότι δε θα'χεις ψάξει καλά...), εδώ είμαστε.Όχι ρε παιδί' date='απλώς έχω βγάλει ένα δικό μου κομμάτι και θέλω να το ηχογραφήσω.Απλά πράγματα :?[/quote'] Παρεπιπτόντος πώς βάζουμε δικό μας εικονίδιο απο τον υπολογιστή μού.
Α' date=' κατάλαβα mimis.Αν είναι απλά να το ηχογραφήσεις είναι -όπως λες- απλά τα πράγματα.[/quote']
:lol:
Βρε Χαρίλαε, μην τον παίρνεις απ' τα μούτρα τον άνθρωπο...
Αφού το ξέρεις ότι στην αρχή (και στο τέλος) όλα είναι "απλά". :wink:
Όχι μωρέ δεν το πήγα επιθετικά...απλώς προσπάθησα να δείξω ότι είναι λίγο γενική η ερώτηση. :wink:Α' date=' κατάλαβα mimis.Αν είναι απλά να το ηχογραφήσεις είναι -όπως λες- απλά τα πράγματα.[/quote']
:lol:
Βρε Χαρίλαε, μην τον παίρνεις απ' τα μούτρα τον άνθρωπο...
Αφού το ξέρεις ότι στην αρχή (και στο τέλος) όλα είναι "απλά". :wink:
Για πές....εσύ το πάς πολύ ωραία πάντα. Σε έχω παρατηρήσει - θαυμάσει . :wink: :wink: :wink: :wink:
Please...Lost πες μου. Εσύ τι θα έλεγες? :wink:
Αν κατάλαβα θες απλώς να γράψεις τα ριφάκια σου για να μην τα ξεχάσεις ή κάπως έτσι.. Δηλαδή θέλεις κάτι πολύ απλοϊκόκατέβασε το http://audacity.sourceforge.net/ βάλε την κιθάρα σου line in' date=' πάτα το REC και γράψε
[/quote']
ρε Rattlhead αυτά είναι που δεν καταλαβαίνω ,line in και τέτοιες π....ς διοτι δεν τα έχω ψάξει.![]()
![]()