- Πόντοι
- 36
Και από εδώ τα ίδια ;D ;D ;DLK είπε:Όχι είστε αλήτες…..δεν θέλω να σας ξέρω……
Είστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!!!
Και από εδώ τα ίδια ;D ;D ;DLK είπε:Όχι είστε αλήτες…..δεν θέλω να σας ξέρω……
Φχαριστω ρε Πανο!hyperpanos είπε:Για ακόμη μια φορά μπράβο Σταύρο![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;DΌχι είστε αλήτες…..δεν θέλω να σας ξέρω……
Αν αναφέρεσαι σε μένα,LK είπε:1.Όχι είστε αλήτες…..
2.Είστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ναι,κοροιδευε...
Εμενα δε μ εκανες ενα κλιπ να κρατησω καμια δαφνη.Και μετα να ντη βαλω στη φακη...
Ολο κιθαρες κραταω.. ;D
Σε όλους ΣΑΣ αναφέρομαι....να μάθετε Ιστορία. (και θρηκευτικά ) ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αν αναφέρεσαι σε μένα,
Στο "1" είσαι απόλυτα σωστός.
Στο "2" είσαι εντελώς ανάποδα, είμαι Α-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ.![]()
LK είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άσπρο πουκάμισο έχς;;; που ΜΕ θες και Δάφνη.!
(το γαμπριάτικο ΔΕΝ μετράει) ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΣε όλους ΣΑΣ αναφέρομαι....να μάθετε Ιστορία. (και θρηκευτικά ) ;D ;D ;D
Όχι απλά θα παίξει κομμάτι σου σε αεροδρόμιο ο Λάκης, αλλά στο video clip θα χαιρετάς και τα αεροπλάνα με λευκή τήβενο λέγοντας "Welcome to Greece" κι από πίσω θα παίζουν τα γκάζια του κομματιού σου "βουτηγμένα" στον αμερικανικό νότο, και θα ακούγεται η φωνάρα σου να λέει κάτι για Texas dessert.freerock1974 είπε:Αμα κανεις κουμαντο να παιξει κομματι μ' σε αεροδρομιο
Εχεις δικιο αλλα εφυγε το γκαζι παραπανω και δε σηκωνοταν το ποδι..εεε..το χερι..dvat είπε:Στο τελευταίο, ενώ ξεκινάει με το ίδιο θεματάκι πάνω κάτω, πάει να shreddάρει ελαφρώς (συμφωνώ ότι δεν ήθελε tapping) και χαλάει ελαφρώς αυτό το relaxed παίξιμο...
Γι αυτο σ αγαπαω γιατι μου δινεις κουραγιο να γινω σρεντοφουζιονας..Βρε σεις μην του λέτε να μην shred-άρει και νη μην παίζει τάπες ;D ;D ;D.
Είναι σαν να λέει ο προπονητής στον Messi, εσύ αγόρι μου θα τρέχεις, θα μαρκάρεις, θα κόβεις και θα δίνεις την μπάλλα με την μία. Δεν θα την κρατάς πάνω από πέντε δευτερόλεπτα.
Και μην σε ξαναδω να κάνεις ντρίπλες και τσαλίμια.
Ο Vinnie Moore συνάντησε τον Greg Howe!geodimitri είπε:Πάντως Σταύρο, ακούγοντας πολλά κομμάτια σου υπάρχει αυτό το στοιχείο με τα σόλο σε πολλά.
Τι εννοώ. Ενώ τα κομμάτια είναι κάργα hard rock, τα σόλο δίνουν μια πιο 80s heavy metal γεύση.
Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το λέω σαν αρνητικό στοιχείο. Αντιθέτως το λατρεύω!!!![]()
Δημητρη αφου σου αρεσει,τα αλλα περισσευουν..Σ ευχαριστω!geodimitri είπε:Ενώ τα κομμάτια είναι κάργα hard rock, τα σόλο δίνουν μια πιο 80s heavy metal γεύση.
Στην λατρευτη πενταδα μου και οι δυο!Ο Vinnie Moore συνάντησε τον Greg Howe!![]()
Όντως είναι πολύ επιθετική η προσέγγισή σου στα σόλο και αυτό μου αρέσει πολύ.freerock1974 είπε:Δημητρη αφου σου αρεσει,τα αλλα περισσευουν..Σ ευχαριστω!
Ωστοσο,θεωρωντας οτι ειμαι της πεντατονικης κατα 90% παρα των ελασσονων μελωδικων και αρμονικων που χαρακτηριζουν το μεταλ(μονο maiden εχω ακουσει επισταμενα κ καραγουσταρω),ισως αυτο που σου δημιουργει αυτη την αισθηση να ναι το επιθετικο υφος που μαλλον χαρακτηριζει τα σολος.Το οποιο υφος ενιοτε υποκειται σε δριμυτατες κριτικες.. ;D
Και μενα...fusiongtr είπε:Είσαι τυχερός ρε φίλε που βρήκες ΕΝΑ ύφος που καραγουστάρεις.
Εμένα μου αρέσουν τόσα πολλά που .....![]()
Αν σ ενδιαφερει το βιρτουοζιλικι σε fusion ψαξτον τον Greg Howe.geodimitri είπε:Πολύ ωραίοι και οι δύο Σταύρο! Πρώτη φορά ακούω κομμάτια τους.
Ειδες που σ αρεσουν ΜΟΝΟ αυτα? ;D ;D ;D ;DΣταύρο, you speak my language!![]()