@hotsauce Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο,να αραιωσουν λιγο οι υποχρεωσεις και σου στελνω πμ για το cd(το ''παλιο'').
@Κωστα μου το σχολιο σου μου χαρισε γελιο(σ ευχαριστω) και εχω δυσκολη μερα σημερα.. ;D
Στο θεμα...Τα μπλιμπλικια στην αρχη θελησαν να δημιουργησουν μια εικονα αμερικανικης φυσης (το πουρναρι που παιρνει ο αερας οξω απ το σταβλο).
Το αν πετυχε η οχι ειναι θεμα του ακροατη και εισαι απο τους ακροατες που μ ενδιαφερει να πετυχαινω το στοχο.Προφανως απετυχα...
Για το γκαζι και το φρενο...
Το ροκ εχει για τον καθενα μας προτεραιοτητες.Για μενα η προτεραιοτητα ειναι η ενεργεια,το νευρο,ο τσαμπουκας,η αλητεια,το ξεσπασμα,η πορωση.
Πες το οπως θες.Ετσι καταλαμβανει το 90% των κομματιων μου.
Ειναι για μενα εκτονωση.Η ευεξια μου...
Καλως ή κακως...
Για τη μιξη..
Ντραμς,2 κιθαρες,σολο,φωνη,χαμοντ που υπαρχει-δεν υπαρχει...
Τι σου ακουγεται σαλτσα?Γελοιο μιξαριστικα κομματι ητο..Οι εντασεις ειναι αλλο θεμα και μαλλον εχεις δικιο για το χαμοντ, ηθελε πιο πανω γιατι παιζει σε ολο το κομματι... 8)
Το ταπινγκ βγηκε κατα τυχη απο το ''αψυχολογητο του μη προγραμματισμενου'',ακομα και οι νοτες δεν ηξερα πριν τις παιξω πως θα ακουστουν,μ αρεσε,το κρατησα.
Ητανε φλωριά εχεις δικιο αλλα δε μπορεσα να συγκρατησω το ενιοτε ''πουλ μουρ'' που ολοι κρυβουμε μεσα μας..
Αδερφε,σ ευχαριστω ειλικρινα για το χρονο που διεθεσες ν ασχοληθεις με το τραγουδι μου.
@Γιωργαρα μου χαιρομαι πολυ που σ αρεσε! :-*
Για ακουστικο δεν το χω σκεφτει αλλα..που θα παει,θα ωριμασω...
Αιτε να χαθειτε,σας επεισε ο Audiokostas ολους να πουμε για την αξια του ''Βαρατε σιγα ενοχλαμε τους απο πανω''. ;D ;D ;D
Haris είπε:
Σταύρο, μόλις βρεις χρόνο παίδεψέ το. Έχει όλα τα βασικά συστατικά για να γίνει κομματάρα και είναι κρίμα να χάνει μόνο και μόνο επειδή η φόρμα του είναι "βιαστική", και χωρίς λίγο παραπάνω παιχνίδι με τις δυναμικές.
Χαρη μου το σχολιο σου με επεισε να το ξαναπιασω.
Συνεπικορουμενου και του Κωστα.
Και δεν το συνηθιζω...
Σ ευχαριστω πολυ αδερφε για το ενδιαφερον σου να με κανεις καλυτερο και να διωξω τον οποιο ωχαδερφισμο!
YΓ.Επιτρεψτε μου να θεωρω το μπασιμο της γαιδουροφωναρας και της μπαντας το καλυτερο σημειο του κομματιου...(μονο τριχωμα αλλαζει.. ;D)