Hinder (SpyrosCh)

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
Που λέτε, επ'ευκαιρίας του export προκειμένου να το στείλω σε ένα φίλο για κρουστά το ποστάρω και εδώ. Στην αρχή του υποτίθεται ότι θα γίνεται blend με το τέλος αυτού εδώ (http://www.noiz.gr/index.php?topic=188106.0) που και προηγείται αφηγηματικά.

Θα ακούσετε πάρα πολλά φάουλ εκτελεστικά και ηχοληπτικά καθότι δεν είναι στην τελική του μορφή, αλλά what the hell. Όπως και στα προηγούμενα, είναι νηστικό από dB οπότε παρακαλέισθε όπως φορέσετε τα ακουστικά σας και δυναμώσετε το volume αισθητά :).

Στο ποταπό φορμά των 256 kpbs (mp3) ήταν τεράστιο για επισύναψη, το παραθέτω στο soundcloud:

http://soundcloud.com/spyrosch/hinder_demo_256

Ευχαριστώ σας για το χρόνο και (κυρίως) για την υπομονή!

ΕDIT: και ναι, αυτό που ακούγεται στην αρχή είναι αλάτι Κάλλας. :Ρ

Τρομερά φιλόδοξο μα δικαιολογημένα. Είναι πολύ πολύ καλό.

Ωραία και η αφηγηματική φόρμα και ομαλή η σύνδεση των θεμάτων.

Είναι σαν μια μικρή ροκ όπερα.

Εγω παλι στεναχωριεμαι οποτε ακουω τα κομματια σου,κριμα ρε παιδι μου χαμενος πας σ'αυτη τη χωρα..... :'( ,γιατι δεν την κανεις εξω?Εισαι απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ Ελληνες δημιουργους που κατα την ταπεινη μου γνωμη ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ μια και εισαι και απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ (τι ελαχιστοτατους δηλ. ο μοναδικος ισως) που κανεις κατι ORIGINAL (παντα για αγγλοφωνη μουσικη μιλαω).

Εχεις δοκιμασει να στειλεις τιποτα εξω?

6:20-6:40 Πανω που ελεγα να το κλεισω γιατι σε βαρεθηκα ;D μου πετας αυτο και με καθηλωνεις 8)

Μου αρεσε η ερμηνεια πολυ, περαν των αλλων. Εισαι σε πολυ καλο δρομο για τον τελικο στοχο της καφριλας!

SpyrosCh είπε:
Όπως και στα προηγούμενα, είναι νηστικό από dB οπότε ...
Ναι ρε... ΝΗΣΤΙΚΑ, ετσι!!! Μπορουμε να τα ταισουμε!!! Αμαν πια με τα λιμιτερακια.

ΕDIT: και ναι, αυτό που ακούγεται στην αρχή είναι αλάτι Κάλλας. :Ρ
Προσπαθω να σε φανταστω την ωρα της ηχογραφησης. Δεν πιστευω να το εχεις κρατησει απο παλια εεε??

Καθε φορα γραφουμε νεο, εεε?? ;)

Αριστούργημα.

Α! και κάτι άλλο, αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα λοιπά γκρουπ που κάνουν μεγάλα κομμάτια (να μην πω prog) είναι ότι έχεις ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος.

Αμετανόητα δηλωμένος θαυμαστής σου.

Ο Σπύρος όπως και κάθε μουσικός που δημιουργεί με βάση την παιδεία του ,τις γνώσεις και τα ερεθίσματα που έχει, θα βρεί την πόρτα και θα ακολουθήσει το μονοπάτι του.

Αρκεί να ασχοληθεί και με τις δημόσιες σχέσεις πέρα από το ταλέντο του.

Σπύρο εύγε φίλε....μπράβο...με ''πήγε'' σε  ύφος Reign of Kindo στο 1ο δίλεπτο

Δένεις μεταξύ τους διάφορα μελωδικά σχήματα και τα δουλεύεις σε υψηλά επίπεδα.

Όπερα δεν θα το χαρακτήριζα..αλλά σίγουρα χτίζεις μια ουτοπική εικόνα/σκηνή/ταινία στον ακροατή.

Εύγε! Εύγε!

Σπύρο, το κομμάτι είναι φανταστικό, όπως όλα τα άλλα. Άντε να δούμε πότε θα ολοκληροθούν (γιατί αποσπασματικά δε γίνεται δουλειά... αν και μάλλον ξέρω παραπάνω απ'τους υπόλοιπους...).

Παιδιά πρέπει να ακούσει κανείς όλο το δίσκο για να καταλάβει τι γίνεται, πως συνδέεται, κλπ...

Πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο θρεντ, με μία τέτοια φανταστική μουσική να βγάζει τόση αρνητικότητα από έναν άνθρωπο... ποτέ δε θα το καταλάβω...

Πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο θρεντ, με μία τέτοια φανταστική μουσική να βγάζει τόση αρνητικότητα από έναν άνθρωπο... ποτέ δε θα το καταλάβω...
για εμενα το λες αυτο? ???

γιατι αν το λες μονο αρνητικα δεν ειναι αυτα που γραφω....

Superfunk είπε:
για εμενα το λες αυτο? ???

γιατι αν το λες μονο αρνητικα δεν ειναι αυτα που γραφω....
Ναι για εσένα το λέω, αλλά θα το πάω σε ΠΜ. Λάθος μου που το πήγα δημόσια επιτόπου... Σορρυ για το derail του θρεντ...

Εξαιρετικο!Αν αυτο ειναι ενα κομματι απο καποιο κονσεπτ η κατι τετοιο και ακουγοντας

και τα 1-2 προηγουμενα δειγματα που χες βαλει νομιζω οτι το αλμπουμ θα ναι φοβερο.

Και σ ολα τα κομματια σου περαν των υπολοιπων παντα υπαρχουν και πολυ ωραιες κιθαρες.

Για επισπευσε το.

Η φαντασία σου είναι αστείρευτη, και η συνθετική και ενορχηστρωτική σου ικανότητα μοναδική. :o

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το αλάτι στην αρχή, αλλά το φαγητό που μαγείρεψες είναι πεντανόστιμο! ;)

Λοιπόν Σπύρο, τα διθυραμβικά μου σχόλια για τη δουλειά σου πρέπει κάπως να τα εμπλουτίσω για να μην επαναλαμβάνομαι. Αυτή τη φορά λοιπόν θα ασχοληθώ με την έννοια "μεγάλη γκάμα": μεγάλη γκάμα στα ακούσματα, μεγάλη γκάμα στην οργανοπαιξία, μεγάλη γκάμα εκφραστικότητας, μεγάλη γκάμα στο τραγούδι, μεγάλη γκάμα στα μουσικά ύφη, γενικώς πάλι... γκαμάει! Αξιοζήλευτες οι παραπάνω ιδιότητες για κάθε τραγούδι/τραγουδοποιό.

Υ.Γ.: Όσο το ακούω, τόσο μου λέει πράγματα.

bravo spyros!!!

Αναγνωρίσιμο και προσωπικό χωρίς να είναι τετριμμένο ή αυτο-αντιγραφή.

"Great" (που λέμε και στα αρβανίτικα). :)

Από εμάς που έχουμε firewall σε αυτά τα site, θα περιμένεις το απόγευμα για το review...  ;)

Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ μεμονομένα δεν βρήκα τίποτα να είναι εξαιρετικό (εκτός ίσως από τα γυναικεία φωνητικά ) όταν τα ακούς όλα μαζί φτιάχνουν κάτι πραγματικά αυθεντικό και ενδιαφέρον.

Στα δικά μου αυτιά, αντιλαμβάνομαι αισθητική κοντά σε Pain Of Salvation των τελευταίων ετών και Opeth (στα μελωδικά τους μέρη).

Πραγματικά έχεις συνθετικές δυνατότητες και μπράβο σου... :) :)

+1

Σπύρο, μας έχεις καταμπριζώσει μ αυτό το δίσκο! Αργεί;

fusiongtr είπε:
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το αλάτι στην αρχή, αλλά το φαγητό που μαγείρεψες είναι πεντανόστιμο! ;)
+1

Ανεβαίνεις σπύρο! Μπράβο. ;)

Σε ένα μουσικό φόρουμ όπως αυτό συζητάμε πολύ για μουσικό εξοπλισμό κάθε είδους, μένοντας πάμπολλες φορές μόνο στο μπλα μπλα χωρίς να δημιουργούμε... Με χαροποιεί πολύ που με τέτοιες αφορμές όπως αυτή του συνονόματου τον βλέπω να χρησιμοποιείται με τόσο ωραίο και εθιστικό τρόπο. Εύγε και πάλι!

(Για όσους συνφορουμίτες μόλις συντονίστηκαν στο στυλ του Σπύρου, να υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη ένα πολύ όμορφο άλμπουμ στο ενεργητικό του: http://www.noiz.gr/index.php?topic=176898.0)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back