all time classic εφετζιδικη κινηση για να δικαιολογησει την εξοδο του σολοEmfasis είπε:Ευρηματικότατο το γύρισμά σου στο 01¨30...
Άθελο?
Δε χρειάζεται να αλλάξει κανείς και τίποτε αγαπητέ...μια χαρά το τράβηξες!inkve είπε:μπορει καποιος διαχειριστης να διορθωσει τον τιτλο του θεματος??
τι υπερπατατα εκανα θεε μου...
Δεν τρεχει τιποτα,καταλαβαινει κανεις ποιο εννοεις μολις το ακουσει.inkve είπε:μπορει καποιος διαχειριστης να διορθωσει τον τιτλο του θεματος??
τι υπερπατατα εκανα θεε μου...
geo σε ευχαριστω πολυ..!!τα σχολια σου ειναι παντα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ!!geodimitri είπε:Πολύ ωραία προσπάθεια!
Είχες πολύ ωραίο ήχο αν και προσωπικά θα τον ήθελα λιγότερο μουντό.
Στο 0:46 - 0:50 σε κάποια bend που κάνεις θα μου άρεσε να τα σταματάς όταν φτάνεις στη νότα στόχο προτού κάνεις το επόμενο, όπως έκανες και στα υπόλοιπα.
Τέλος το γρήγορο (και πολύ απαιτητικό) σημείο από το 0:56 και μετά θα ήθελε λίγο εξάσκηση παραπάνω για να ακούγεται καθαρότερα.
Μπράβο και συνέχισε να βαράς!!! 8)
σε ευχαριστω πολυ..!!και ειδικα το μερος του σχολιασμου σου για την κοτσανα μου στον τιτλο ειναι ανακουφιστικο...!!!ψηφιζουμε gvour που μας απαλασει απο τις ενοχες μας!!!gvour είπε:Δεν τρεχει τιποτα,καταλαβαινει κανεις ποιο εννοεις μολις το ακουσει.
Ωραια παιγμενο(highstar στυλ ;D) και δεν ειναι κι ευκολο.
Μπραβο.