hideaway

ierissiotis

Μέλος
Πόντοι
48
Mία απόπειρα που έκανα να διασκευάσω το hideaway του freddie king .Το backing track το έφτιαξα εγώ στο qbase.To έγραψα τότε που προσπαθούσα να μάθω πώς ηχογραφείς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.Όλες οι γνώμες δεκτες!!!!!!!

hideaway.mp3

Attachments

πατριωτάκι είσαι πρώτος!!

Τι κιθάρα / ενισχυτή /πετάλια χρησιμοποίησες??

Είναι μία stratocaster μεξικάνικη που είχα κάποτε πάνω σε μία κεφαλή behringer  V-TONE GMX 1200H τρανζιστορική στην οποία είχα απομονώσει την προενίσχυση και είχα βάλει για προενίσχυση τη φτηνή λαμπάτη προενίσχυση μικροφώνου της  Behringer .Απο εκεί στη κάρτα ήχου. Αυτά!

Να σαι καλά Argy.Το έχω κάνει πιό αργό το κομμάτι απο ότι είναι και γενικά η ενορχήστρωση δεν είναι τόσο vintage όσο θα έπρεπε.Είναι μία άλλη εκδοχή όμως.Εγώ έτσι το βλέπω.

Πολύ καλό και μπράβο και που έκατσες κι έφτιαξες το bt μόνος σου. Ωραία δουλειά.

Bravo Bill! Well done! In the great Texas desert way 8)!

Ωραίος!  :)

Το κλιπ χάνει κάπως ηχητικά απο ορισμένα συγκεκριμένα πραγματάκια (ο ήχος των virtual drums, οι στάθμες των οργάνων στο mix...και άλλα τέτοια ελλάσονος σημασίας όταν μιλάμε για τελείως home made καταστάσεις), αλλά κατά τ'άλλα (τα πιο σημαντικά) είναι πολύ καλό, well done!!

Holy thread resurrection Batman!

Είμαι βραδιάτικα στη δουλειά και έχω βάλει το κλιπάκι σου στο repeat και μου κάνει παρέα εδώ και μισή ώρα. Ωραίο feeling συνολικά!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μου άρεσε το whawha με delay που ακούγεται σε μερικά σημεία...διακριτικά ;)
Ακουσα το μισο και ποσταρα γρηγορα...και μετα τσουπ, η λεπτομερεια με το wah! Φοβερος!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
17
Εμφανίσεις
4K
Smurflord
S

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back