Πολυμαθής...για να μην ξεχνιόμαστε!!!Sir Muttley είπε:Να και ο εξυπνάκιας ο πολυμαθείς...

Πολυμαθής...για να μην ξεχνιόμαστε!!!Sir Muttley είπε:Να και ο εξυπνάκιας ο πολυμαθείς...
marathon είπε:Πολυμαθής...για να μην ξεχνιόμαστε!!!;D
παίρνειναι...πέρνει βραβείο ευγένειας... ;D ;D
1-1 Και με αμειωτο ενδαιφερον θα ελεγα............. ;DSir Muttley είπε:παίρνει
τα θέλει ο κ... σου μου φαίνεται ;D
κανείς...ασφαλτος...όπως λέει και η Lady, εδώ είμαστε για να γινόμαστε καλύτεροι...Sir Muttley είπε:παίρνει
τα θέλει ο κ... σου μου φαίνεται ;D
Άσε ρε φίλε ;D ;D ;Dignantios είπε:1-1 Και με αμειωτο ενδαιφερον θα ελεγα............. ;D
;D ;D ;D ;D ;D εγω ειμαι συνηθης σε αυτα επειδη βιαζομαι...............το εχεις κταλβαει εξ'αλλουmarathon είπε:Άσε ρε φίλε ;D ;D ;D
Εγώ δεν χρειάζεται να ψάξω...ξέρω ότι κάνεις περισσότερα από ότι κάνω εγώ...let's playSir Muttley είπε:Και έχω και άλλο... πρόσεχε!;D
Εδώ είμαι για να σου τραβάω το αυτί όπως σου κάνανε πριν απο 30-40 χρόνια στην τάξη..... παππού ;Dmarathon είπε:Εγώ δεν χρειάζεται να ψάξω...ξέρω ότι κάνεις περισσότερα από ότι κάνω εγώ...let's play;D
Δεν είδα όμως νέε μου να τραβάς το αυτί σε άλλα "αριστουργήματα" της σύγχρονης ορθογραφίας...εκεί θα ήσουν πιό χρήσιμος, σε όλους μας για να μην πονάνε τα ματάκια μαςSir Muttley είπε:Εδώ είμαι για να σου τραβάω το αυτί
Ούτε και θα το κάνω ποτέ μου αυτό Marathon!marathon είπε:Δεν είδα όμως νέε μου να τραβάς το αυτί σε άλλα "αριστουργήματα" της σύγχρονης ορθογραφίας...εκεί θα ήσουν πιό χρήσιμος, σε όλους μας για να μην πονάνε τα ματάκια μας![]()
Eγώ πάντως ξέρω ότι στους περισσότερους που γίνεται μία τέτοια υπόδειξη...μετά γράφουν κανονικόταταSir Muttley είπε:Όταν δεν ξέρω ηλικία, τι ευκαιρίες για μόρφωση είχε, αν δουλεύει από τα 14 στα κάτεργα ή αν είναι οικονομικός μετανάστης !
Νέστορα...είναι Παρασκευή σήμερα!Nestoras είπε:A.....@ ματς. Που είναι τα επικά AudioKostas - Marathon.![]()