Manual προϊόντος της Korg στα Ελληνικά ???? Αμάν, ρε παιδιά, μην παραμυθιάζετε τον εαυτο σας :lol: , αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την κατάσταση , είμαστε Έλληνες καταναλωτές στην Ευρώπη και πάμε με δεύτερη ταχύτητα και βάλε. Περιμένω ακόμα τον νόμο που να λέει οτι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι :lol:
Για την ιστορία, οταν είχαμε ξαναθίξει το θέμα, καθότι κι εγώ κάτοχος triton , είχα στείλει e-mail διαμαρτυρίας στην Korg . Δεν έλαβα απάντηση και σιγά μην λάμβανα γιατι ούτε υποχρεωμένοι ήταν να μου απαντήσουν για τοπικό θέμα, και σίγουρα μας έχουν καταλάβει. Κρίμα ρε σείς.
Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα, καθότι είμαι εξοικειωμένος σχετικά με τον προγραμματισμό synth , και ανάτρεξα στον οδηγό παραμέτρων λίγες φορές , και παρεπιπτόντως στα αγγλικά είναι σαφέστατος και καλογραμμένος, αλλα είναι κρίμα διοτι πολλοί φίλοι είναι αυτοί που είναι κάτοχοι korg και θα δυσκολευτούν σίγουρα να το αξιοποιήσουν.
Έτσι μου ρχεται να κάτσω να το μεταφράσω μόνος μου. Ας κάνει ένας ήρωας την αρχή μπάς και σωθούμε. τστσ . Επειτα λένε οτι δεν τους συμφέρει το κόστος γιατι οι πωλήσεις είναι λίγες, (παράδοξο για τα πιο διαδεδομένα worksations στον ελληνικο χώρο)
Σας εύχομαι αγαπητοί αντιπρόσωποι που σκέφτεστε έτσι να πατώσετε κι άλλο. Ετσι εσείς - απο έξω εμείς. Απλά λύπάμαι τα καταστήματα και το προσωπικό τους που κλείνουν και πάλι οι μικροί την πληρώνουν. :lol:
Φίλε tritonstudio, άν θές σου προσφέρω προγραμμα εκπαίδευσης αφιλοκερδώς :lol: (τυχερέ, ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου :?: ) :lol: