ήταν το ....κόνσεπτ αγαπητέ τέτοιο...εγώ μετά τις 11ρες θα έχω κριτήριο αγοράς gibsoni ή fenderi με ήχο που θα μου κάνει αλλά να έχει μαννίσιες 12ρες ή 11ρες....άααααααλη γεύση :lol:Ωχ από τις αλυσίδες το γυρνάς στα λεϊζερ; Κάτι δεν πάει καλά....:lol: :lol: :lol:
ε....γίνεται κι έτσι.....χορδές πολυμερούς με φοβερή ελαστικότητα με μεταλλικό επίχρισμα,και να ......ξεχειλώνουν στιγμιαία ανάλογα το μήκος που γουστάρει ο παίχτης...τέλος στο μπράτσο και τα τάστα....πτυσσόμενοι σωλήνες..... :roll:Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη......
Μα τι λες τώρα? Δεν είναι χαλκοσωλήνα. Είναι ανοξείδωτο. Κουρδισμένο? Αν δεν είναι το ανοξείδωτο κουρδισμένο' date=' τότε τι είναι?Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη......
....λύθηκε τότε απλά ...132 κομμένα κατάλληλα τέτοια,με ηλεκτρομαγνήτες για διέγερση,χωμένα σε ένα τεράστιο γυάλινο φωτιζόμενο σωλήνα....πςςςςςςςς :roll: :roll:Μα τι λες τώρα? Δεν είναι χαλκοσωλήνα. Είναι ανοξείδωτο. Κουρδισμένο? Αν δεν είναι το ανοξείδωτο κουρδισμένο' date=' τότε τι είναι?Χαρίιιιλαααεεεεεεε.......Η χαλκοσωλήνα να είναι κουρδισμέεεεενηηηη......
Δες εδώ ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο....
[img']http://www.wavelengthphotography.com.au/Images/4640Large.jpg[/img]