heartless-Michael Burks

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Ενα εξαιρετικο κομματι απο εναν εξαιρετικο καλλιτεχνη.

Μια διασκευη εδω :)

Ειναι ολα παιγμενα και γραμμενα (και μπασσο) δια χειρος μου :)

Hope you enjoy guys and gals! :)

heartless.mp3

Attachments

Breathless. (Μπορεί όχι από τη φωνή, αλλιώς) ;)

Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα.

θενκς Σπυρο!

Με τη φωνη εχω τις στιγμες μου οφειλω να πω :-\

Jazzjoker είπε:
Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα.
συμφωνώ και εγώ, μπράβο gregg  ;) ;) ;)

Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D

gvour είπε:
Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D
Να'σαι καλα :)

Γρηγόρη, δεν σε είχα ξανακούσει να τραγουδάς! Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κομματιού, δε το γνωρίζω άλλωστε, στέκομαι μόνο στο ότι η φωνή σου βγάζει συναίσθημα... Πολύ βασικό αυτό για μένα! Μπράβο σου!

gkou είπε:
Γρηγόρη, δεν σε είχα ξανακούσει να τραγουδάς! Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κομματιού, δε το γνωρίζω άλλωστε, στέκομαι μόνο στο ότι η φωνή σου βγάζει συναίσθημα... Πολύ βασικό αυτό για μένα! Μπράβο σου!
thanks gkou! Αν και ιδιαιτερα σκουριασμενη (η φωνη) :-\

Αψογος-μ'αρεσε πολυ ! Μπραβο! :)
Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back