''Heart 'n Soul''

Nestoras είπε:
Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας.
Yes I am!  ;D

Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας.
Δηλαδή θα γίνουμε συγγενείς!  :D

Και τώρα είναι, και σολάρα έχει. ;)
Έτσι σε θέλω Nestor Apos….minimal!  ;) :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
Πάλι βουτιές έκανες;;; ;D ;D  

Που σαι , εμένα μου άρεσε που είναι μικρό το κομμάτι! Έτσι να μην φτάνει, και να το ξανακούν (marketing strategies)  ;)
ΝΑΙ!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Και ειχε πολυ αλατι εχθες...

Εμ βεβαια σ αρεσε,αφου σαι εμπορικος γκάγκας και αρχισες να με κολλας..

Που ναι οι εποχες που κομματι κατω απο 6 λεπτα το θεωρουσαμε ποπ κορν... :'(

(Στην πισινα θα βουτηξω,δε μπα να βαλεις ολο το σεκιουριτι της Κοζανης..)

Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας. ;D

Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας
Eγω για Χαρουν Ελ Ρασιντ τον κοβω...

Ολο με το χαρεμι του ασχολειται...

Τη γλιτωσες...ΗΒ εχει...(Ησουνα Βεβαιος?)

Αλλο ένα σετ συγχαρητηρίων προς τον ροκ δάσκαλο. Μπράβο Freerock1974! (Η σοδειά ροκ το 74 ήταν εξαιρετική). :D

freerock1974 είπε:
Αν και τα 128 ειναι καταστροφη,(τουλαχιστον στ αυτια μου)το μπουκωμα που πολυ σωστα παρατηρησες,εχει να κανει με το μαστερ bus που μου φυγε λιγο πανω...

Θελει ξανα μιξη με καθαρα αυτια...

Αν το κανω πανω απο 128 και το ανεβασω στο νοιζ,με πεταει εξω..δεν προλαβαινει,ασε που υπερβαινει το οριο..Μαλλον πρεπει να τα ανεβαζω με παραπομπη σε αλλα σαιτ,αλλα τα θελω εντοπια.Οπως τη σπαλα ενα πραμα.. ;D
Ξεκούρασε λίγο τ' αυτιά σου και κάνει μια από το μηδέν και όλα θα παν καλά.

Είναι σημαντικό τα clip να βρίσκονται εδώ και όχι σε άλλα λινκ καθώς αν πάψουν να ισχύουν τότε η συζήτηση παραμένει χωρίς αντικείμενο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι release material για να το ανεβάσεις σε υψηλή δειγματοληψία, ενώ εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό.

yameth είπε:
Είναι σημαντικό τα clip να βρίσκονται εδώ και όχι σε άλλα λινκ καθώς αν πάψουν να ισχύουν τότε η συζήτηση παραμένει χωρίς αντικείμενο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι release material για να το ανεβάσεις σε υψηλή δειγματοληψία, ενώ εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό.
Σωστοτατον.

Εκτος αυτου ομως,παντα,για αδιευκρινιστους λογους, :-\  θεωρουσα οτι τα κομματια που τιθενται προς σχολιασμο απο τα μελη του νοιζ,πρεπει να ''ανεβαινουν'' εδω (στο νοιζ).

Thanks για το σχολιο!

Αρε  παιχταραααά 

Ειμαι υπέρεσια  στην φάμπρικα  αλλιώς  θα πήγαινα να μεθύσω   ;D

Μπραβο ρε σταυρε ...οπως εχω ξαναπει το χεις να γραφεις "πιασαδικα" τραγουδια.οραια φωνη

και κιθαρα.keep rocken!!!

Γειά σου φίλε freerock1974. Το τραγούδι ήταν εξαιρετικό! Η κιθάρα στα ριφ έφερνε στα r'n'r των motorhead κάτι το οποίο με ενθουσίασε. Το σημαντικότερο πάντως ήταν τα φωνητικά, που νομίζω ότι ταίριαξαν απόλυτα με το ύφος του τραγουδιού!

Εισαι άρχοντας.

[οφ τόπικ]

Θερμή παράκληση,

όταν ανεβάζετε τραγούδια να συμπληρώνετε και τα mp3 tags (ID3) με τα στοιχεία σας,γιατί μετά ψαχνόμαστε και δεν ξέρουμε τί είναι ποιου .

[/οφ τόπικ]

Κομματάρα πολλά συγχαρητήρια για αλλη μια φορα και απο εμένα.

yeaahhh .... αυτά είναι !!!!!!  ;D ;D ;D

Έκανες τον σβέρκο να κουνιέται πάνω κάτω ...  ;) Τέτοιες ροκιές δεν γράφουν ουτε οι Αμερικάνοι πια... Θα μπορούσε να είναι το Appetitte For Destruction του 2011.

Γρήγορα το Drambuie μου  ;D

Το άκουσα μια τα ξημερώματα υπό την επήρεια προϊόντων καθαρισμού παρκέ (το τι σου σερβίρουν πια στα μπαρ είναι για πτυχιακή χημείας) και ξανά σήμερα νηφάλιος. Αν δεν είχα ακούσει την υπόλοιπη δουλειά σου, θα έλεγα ότι το κομμάτι είναι κορυφή. Τώρα που γίνεται η σύγκριση, έχω να πω ότι δεν είναι από τα καλύτερά σου. Λεπτομέρειες βέβαια αλλά βρίσκω το ρεφρέν μελωδικά κατώτερο των προσδοκιών που δημιουργεί το κουπλέ. Σα να μην το ζόρισες αρκετά.

Πάω ν' ακούσω και το άλλο.

Jazzjoker είπε:
βρίσκω το ρεφρέν μελωδικά κατώτερο των προσδοκιών που δημιουργεί το κουπλέ. Σα να μην το ζόρισες αρκετά.
Εχεις πολυ δικιο και αυτη η παρατηρηση αποδεικνυει οτι ακους με μεγαλο ''βαθος'' ξεκοκκαλιζοντας τη λεπτομερεια...

Ξερεις τι φταιει μαλλον?

Το γεγονος οτι το ρεφραιν δεν ανεβαινει τονικα σε σχεση με το κουπλε.

Το ζορισα για κατι αλλο,δεν εβγαινε κατι καλο,και κατεληξα σ αυτο θεωρωντας το ικανοποιητικο,ασχετα με την σχετικη ''ανεπαρκεια'' του,πιστευοντας οτι παρ ολα αυτα,ειναι σχετικα ''πιασαδικο''.(Τι προταση ζαλουρα εγραψα ο αθεοφοβος.. :-\)

Κατι που επιζητω γενικα στα ρεφραιν.

Σ ευχαριστω πολυ Σπυρο που ακους τις μουσικες μου!

Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναγράψει, αλλά αυτό με σένα και με τον Sting το έχω πάθει στη ζωή μου:ξέρω ότι θα μου αρεσει, πριν το ακούσω :D

Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι καθόλου φαν του hard rock ::)

gkou είπε:
αυτό με σένα και με τον Sting το έχω πάθει στη ζωή μου
Εμένα  με έχεις  δει  ;) :D …γιατί αν με ακούσεις  :'(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back