Headless cross - Black Sabbath - Gregg

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Γεια σας αγαπητοι.

Ετοιμασαμε με εναν φιλο στη φωνη, μια εκτελεση του γνωστου τραγουδιου των Black Sabbath.

Θα χαρω να ακουσω για μια ακομη φορα τα σχολια σας.

https://app.box.com/s/bix2sytnqxpzbbsy3xh0

Πολύ ωραίος ήχος στις κιθάρες, τα φωνητικά μου άρεσαν επίσης και ταίριαζαν πολύ με την ατμόσφαιρά του κομματιού. Επίσης οι δεύτερες φωνές στα φωνητικά πολύ επιτυχημένες. Το παίξιμό σου βρίσκεται στα γνωστά υψηλά στάνταρ.

Μπράβο σας!  :)

Είχα καιρό να το ακούσω και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Ποιοτικό cover με σεβασμό στο original, ωραιότατος ήχος και παίξιμο.

Nice!

Σας ευχαριστουμε.

Το συγκεκριμενο ειναι ενα κομματι που επαιζε αρκετο καιρο στο μυαλο μου και ηθελα να ετοιμασω μια εκδοχη του.

Αρκετα απαιτητικο, τουλαχιστον φωνητικα, και ο Νικος ο Συρακος (Steamroller assault/Dark Nova), φιλος και συνεργατης σε ενα rock project που ετοιμαζουμε ονοματι Badd Kharma εκανε πραγματικα εξαιρετικη δουλεια κατα τη γνωμη μου.

Σας ευχαριστω για την ακροαση.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο τραγουδιστής!!!Απίστευτη φωνή!

Τα δικά σου μην τα ξαναλέμε Γρηγόρη,είσαι απίστευτος κιθαρίστας και καλύπτεις πάρα πολλά είδη μουσικής!Και εις ανώτερα! 8)

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι ωραία φωνή και κιθαριστικά. Τύμπανα φαντάζομαι ψηφιακά εε;

Ωραιο!

Πολυ δυνατο στα φωνητικα(στις δευτερες ακουγεται και η δικη σου φωνη η μου φαινεται?)-δεν ειναι και ευκολο να αποδωσεις κομματια που εχει τραγουδησει ο Tony Martin,εξαιρετικος τραγουδιστης παρεμπιπτοντως-αλλα και ωραιες κιθαρες.

Επισης "πιανει" το feel του original,πραγμα σημαντικο νομιζω.

Λιγο κατι ηθελαν τα μπασοτυμπανα αλλα ετσι για να λεμε πιο πολυ,η ουσια δεν αλλαζει.

Ευγετε!

G.A.M.A.T.O.

Το άκουσα όσο δυνατά πάει το σύστημά μου και έσπειρε  8)

Respect, προσκυνώ ταπεινά.

Διαλέξατε ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και you nailed it.

Πολύ ωραίο.  ;)

Σας ευχαριστουμε παιδες!

corsair είπε:
Τύμπανα φαντάζομαι ψηφιακά εε;
Τα τυμπανα ειναι single hits απο audio loops (ηχογραφημενα τυμπανα) με τα οποια εφτιαξα το groove και τα breaks κλπ.

Γενικα το κομματι εγινε απο το μηδεν.

Να'στε καλα και παλι!

Εξαιρετικη δουλεια ιδιως στις φωνες και κιθαρες

θα ηθελα λιγο περισσοτερο ''φυσικα'' τα τυμπανα μονο και λιγο πιο πανω το μπασο

πολυ ψηλα στανταρ ηχογραφησης και δουλειας γενικα παντως !

Εξαίρετον ήτο!

Παραγγελιές δέχεστε; Γιατί, αφού είστε σε αυτό το mood, θέλω και το Sign of the Southern Cross... :)

μπραβο παιδια και για την εκτελεση και την επιλογη του κομματιου!

οτι πρεπει για πρωινο :)

πιαστε και τιποτα απο το TYR ;)

Συγχαρητήρια Gregg!

Πολύ δυνατή η τελική μορφή του cover με υπέροχα παιξίματα. Ο ήχος επίσης εξαιρετικός.  8)

Αγαπητοι θα ηθελα να επαναφερω το θεμα μιας και το βιντεο/αρχεια ανανεωθηκαν ηχητικα και ως προς καποιες πλευρες του performance της φωνης.

Hope you enjoy...

Geodimitri, να'σαι καλα φιλε μου!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back