hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 21.3%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.5%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.0%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.4%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 13 27.7%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    47
Εγώ θα πω μόνο τούτο: Λατρεμένη Σουηδία... Πατρίδα των ABBA, του Yngwie Malmsteen και πολλών άλλων λατρεμένων...
Στείλε τους όλους στον κουβά. Όποιος πόνταρε σε εσέ (και στο παλτό σου) να πέσει στον κουβά τον απύθμενο. 🪣😄

Εγώ θα πω μόνο τούτο: Λατρεμένη Σουηδία... Πατρίδα των ABBA, του Yngwie Malmsteen και πολλών άλλων λατρεμένων...
Στείλε τους όλους στον κουβά. Όποιος πόνταρε σε εσέ (και στο παλτό σου) να πέσει στον κουβά τον απύθμενο. 🪣😄
Και λένε για τη χολή μου και τις κατάρες μου........... 😀

Και άλλες αποκλειστικές πληροφορίες αλλά μην το κυκλοφορήσετε αυτό. Αυτό είναι για εμάς καθαρά.
Μετά από χθεσινή επικοινωνία της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδας με τον Λευκό Οίκο, έχει γίνει πολιτική παρέμβαση μέσω Βρυξελλών. Πηγή που είναι κοντά στον προσωπάρχη του Τράμπ, λέει πως ο πλανητάρχης εντυπωσιάστηκε από την Ελληνίδα τραγουδίστρια όταν είναι το βίντεο, ανέφερε μάλιστα. "Αυτή είναι καλή, είναι ωραία, είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. 😀 Να τη βγάλουμε μπροστά. "

Κυρίες και κύριοι, είναι συγκλονιστικές οι αντιδράσεις ανά τον κόσμο, φαίνεται ότι μπορεί να ζήσουμε τη μεγαλύτερη προγνωστική ανατροπή της ιστορίας αυτού του διαγωνισμού.

Το noiz και οι έγκριτοι κριτικοί του θα είναι μαζί σας όλη μέρα με συνεχείς παρεμβάσεις και αποκλειστικές δηλώσεις! Μείνετε συντονισμένοι!

Η Σουηδία θα το πάρει. Είναι οι αποψινοι νικητές από τότε που κυκλοφόρησαν οι συμμετοχές.

Η Σουηδία θα το πάρει. Είναι οι αποψινοι νικητές από τότε που κυκλοφόρησαν οι συμμετοχές.
Σταμάτα γρουσούζακλα, με το παλτό...
Εγω λέω Αυστρία
Μεταξύ Σουηδίας - Αυστρίας θα προτιμούσα Αυστρία.

Όπως είχα προβλέψει η αστεροματα έχει περάσει κατά 3 ψήφους το Sirens στην ψηφοφορία μας λόγο της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πέσει, αλλά θέλετε να παραμείνει ανοιχτή την ψηφοφορία... Προσωπικά θα ήμουν περήφανος για τη συμμετοχή της Ελλάδας αν είχε πάει το Sirens που βγάλαμε πρώτο όσο έτρεχε και η ψηφοφορία της ΕΡΤ, είναι το καλύτερο από τις επιλογές που είχαμε. Τώρα το ρίχνετε δεν το ρίχνετε αστερματα ουδέ μια σημασία έχει, τον διαγωνισμό θα έπρεπε να τον κερδίσει η Γερμανία αλλά θα φάμε το παλτό της Σουηδίας. Αν δεν βγούμε 25η θέση που έχω προβλέψει θα είναι γιατί οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν πόσο cringe είναι τα στίχοι, τους φαίνονται εξωτικά τα ελληνικά... Αν και το κιτς της Καρυάτιδας πιστεύω το καταλαβαίνουν όλοι και θα ψηφίσουν κατάλληλα

#ERXOMASTAIIII

Κωστάκη... τρέμε. Θα σου φάω την έδρα (14 πλέον) 😄

Odds.JPG

Κωστάκη... τρέμε. Θα σου φάω την έδρα (14 πλέον) 😄

Προβολή συνημμένου 51089
Εκεί που εκτίμησα και εγώ στη δευτερογενή πιο αισιόδοξη πρόβλεψή μου πιο πάνω. 😀
Εξάλλου, είσαι πρεσβύτερος, εκλεκτότατο μέλος και εξαιρετικός μουσικός με εμπειρία από πρώτο χέρι ως παλαίμαχος συμμετέχων του διαγωνισμού οπότε δικαιωματικά και αδιαμφισβήτητα η έδρα αυτή σου ανήκει. Εγώ θα υπηρετώ ως βοηθός στην έδρα αυτή. :love:

Αν δεν βγούμε 25η θέση που έχω προβλέψει θα είναι γιατί οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν πόσο cringe είναι τα στίχοι, τους φαίνονται εξωτικά τα ελληνικά...

Ειπες μεγαλη κουβεντα.

Προσωπικα, με το που μπαινει ο στιχος "γλυκια μου μανα μη μου κλαις", στο τραγουδι μπαινει x. Τελος, για πεταμα, για το δικο μου γουστο φυσικα. Δηλαδη ακουω το κομματι, και στα αυτια μου δεν ακουγεται η Κλαυδια, ακουγεται ο Βιερινια:

Προχτες στον ημιτελικο προσπαθησα να το ακουσω σκετο ως μουσικη, και εχεις δικιο, οι ξενοι που δεν παιρνουνε χαμπαρι απο στιχους δε θα ανατσουτσουριασουν, σαν ανατολιτικο εθνικ με background φασολαδα, ΟΚ δε θα φρικαρουν και απο το κριτζαρισμα, μια χαρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back