Happy by hyperpanos

Το πρώτο που θα σχολιάσω είναι ο ήχος. Τι φοβερός ήχος ήταν αυτός...ο καλύτερος που έχω ακούσει μέχρι στιγμής από εσένα!

Το παίξιμο πολύ ωραίο και αεράτο, χωρίς κομπιάσματα και περιττά πράγματα. ;)

Χίλια μπράβο Πάνο, πολύ ωραία διασκευή! Πήρες το κομμάτι και το έκανες δικό σου! :)

geodimitri είπε:
Το πρώτο που θα σχολιάσω είναι ο ήχος. Τι φοβερός ήχος ήταν αυτός...ο καλύτερος που έχω ακούσει μέχρι στιγμής από εσένα!

Το παίξιμο πολύ ωραίο και αεράτο, χωρίς κομπιάσματα και περιττά πράγματα. ;)

Χίλια μπράβο Πάνο, πολύ ωραία διασκευή! Πήρες το κομμάτι και το έκανες δικό σου! :)
Σε ευχαριστώ φίλε . Το παλεύω το θέμα με τον ήχο  :)

Μπραβο πολυ καλο. Μου αρεσε τρομερα και το wah. Τι ειναι?
Είναι το ibanez weeping demon. Σε ευχαριστώ  :)

gvour είπε:
Πολυ,πολυ ωραιο Πανο.

Μπραβο ρε φιλε,μπραβο!
να είσαι καλά φίλε , χαίρομαι που σου άρεσε , αν και σχετικά απλό κομμάτι  :)

Α ρε Πάνο, πάνω που πάει να ανέβει μας το κόβεις!

fusiongtr είπε:
Α ρε Πάνο, πάνω που πάει να ανέβει μας το κόβεις!
Το έκοψα  γιατί σκέφτηκα ότι ίσως γίνει βαρετό. Τέλος πάντων. Πάντως είναι  χαρούμενο κομμάτι και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε  :)

πολυ ωραια το διασκευασες, πολυ ωραίος!!!

Επρεπε να το συνεχισεις κι αλλο, δεν ειναι καθολου βαρετο, το αντιθετο και σαν κομματι αλλα και ιδιαιτερα σαν δικη σου διασκευη.

Σημείωση.........Δεσποζουν λιγο παραπανω οι χαμηλες συχνοτητες στην μιξη, αυτο αν θες να το δουλεψεις για να χωσουμε περισσοτερο στο οικοηχοσυστημα μας, γιατι θα παρουμε τα woofer και το sub στα χερια αμα θελουμε να το ακουσουμε τερμα, οπως αξιζει σε αυτη τη διασκευή.

Συγχαρητήρια!!!

Ωραίο παίξιμο, κακή προσέγγιση στο κομμάτι.

Δεν το ξέρω το άσθμα το αυθεντικό, αλλά σαν άσθμα και σαν παίξιμο με άρεζε και πραγματικά με έφτιαξε το κέφι.................αν και ήδη ήμανε χάπι ;D

cos_dr είπε:
πολυ ωραια το διασκευασες, πολυ ωραίος!!!

Επρεπε να το συνεχισεις κι αλλο, δεν ειναι καθολου βαρετο, το αντιθετο και σαν κομματι αλλα και ιδιαιτερα σαν δικη σου διασκευη.

Σημείωση.........Δεσποζουν λιγο παραπανω οι χαμηλες συχνοτητες στην μιξη, αυτο αν θες να το δουλεψεις για να χωσουμε περισσοτερο στο οικοηχοσυστημα μας, γιατι θα παρουμε τα woofer και το sub στα χερια αμα θελουμε να το ακουσουμε τερμα, οπως αξιζει σε αυτη τη διασκευή.

Συγχαρητήρια!!!
Ανέβασα λιγο τα μπάσα του backing track γιατί μου ακούγονταν λίγο χαμηλά, αλλά μάλλον δεν ήθελε τελικά. Σε ευχαριστώ  :)

Ωραίο παίξιμο, κακή προσέγγιση στο κομμάτι.
Σε ευχαριστώ Νεστορα, εάν έχεις την καλοσύνη εξήγησε μου την κακή προσέγγιση  ???

Δεν το ξέρω το άσθμα το αυθεντικό, αλλά σαν άσθμα και σαν παίξιμο με άρεζε και πραγματικά με έφτιαξε το κέφι.................αν και ήδη ήμανε χάπι ;D
  :)

Νομιζω οτι συνφωνω και γω με τον Νεστορα αλλα μην με ρωτας γιατι.Το κομματι το εχω φαει στη μαπα ολο το καλοκαιρι και το ξερω καλα παντως.

Μαλον αυτο ειναι το στυλ σου αρα απο μενα ειναι οκ το ασμα οπως εχει.Ισως ο Νεστορας εννοει οτι θα το ηθελε καπως αλλιως ,οπως και γω αλλωστε.Οπως και ναχει συνεχιζε να εισαι ευτυχης φιλε και να παιζεις μουσικη.

Johnny.T είπε:
  Νομιζω οτι συνφωνω και γω με τον Νεστορα αλλα μην με ρωτας γιατι.Το κομματι το εχω φαει στη μαπα ολο το καλοκαιρι και το ξερω καλα παντως.

Μαλον αυτο ειναι το στυλ σου αρα απο μενα ειναι οκ το ασμα οπως εχει.Ισως ο Νεστορας εννοει οτι θα το ηθελε καπως αλλιως ,οπως και γω αλλωστε.Οπως και ναχει συνεχιζε να εισαι ευτυχης φιλε και να παιζεις μουσικη.
Προσπάθησα να του δώσω μια πιο <<metal >> χροιά , εάν είναι δόκιμος ο όρος και ίσως αυτό να εννοείς και εσυ και ο Νεστορας. Anyway  ;D ;D ;D

Μπράβο ρε Πάνο,το αυθεντικό δεν το γουστάρω αλλά το δικό σου μου άρεσε πολύ  :D

kbasilis είπε:
Μπράβο ρε Πάνο,το αυθεντικό δεν το γουστάρω αλλά το δικό σου μου άρεσε πολύ  :D
Εντάξει και το αυθεντικό για το είδος του είναι ωραίο  ;)Thanks  :)

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ Νεστορα, εάν έχεις την καλοσύνη εξήγησε μου την κακή προσέγγιση  ???

:)
Μ' αρέσουν οι διασκευές, αλλά πολλές φορές μια "διαφορετική" προσέγγιση μπορεί ν' απογειώσει ή να ρίξει ένα κομμάτι.

Κατ' εμέ  η παρακάτω είναι μια ευφάνταστη διασκευή.

https://www.youtube.com/watch?v=Gg67l2gXASk

Εμένα φίλε μου άρεσε πολύ και το παίξιμο και η προσέγγιση! Συγχαρητήρια! :)

Υ.Γ. μου θυμίζει κάτι από Satriani...

Μe άρεσε καί μένα το "φλέρτ" που επιχείρησες

..απλά το συνολικό ηχητικό αποτέλεσμα

μου φάνηκε κάπως θαμπό..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
16
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις