Μέγγενη!!! :wink:(πως τα λενε ρε παιδια?χρησιμοποιω χρονια και τωρα ξεχασα το ονομα :? )...![]()
Μέγγενη!!! :wink:(πως τα λενε ρε παιδια?χρησιμοποιω χρονια και τωρα ξεχασα το ονομα :? )...![]()
Επειδή σκέφτομαι να ψιλοοπειράξω το δικό μου tremolo arm' date=' υπάρχει πιθανότητα να σπάσει, ή από το λύγισμα να γίνει λιγότερο ανθεκτικό?[/quote']
αυτο το εχω κανει σε εναν λεβιε.δεν ξερω τι διαφορα ισως εχει το υλικο, αλλα εγω το εκανα σε floyd.
αυτο που πρεπει να προσεξεις, ειναι να ΜΗΝ πιασεις στη μεγγενη ή χτυπησεις κατα λαθος τις στροφες που εχει ο λεβιες και βιδωνει πανω στο tremolo.αν το κανεις, δεν εγγυωμαι σταθεροτητα... :lol:
παντως ειναι μια αρκετα καλη λυση αν ειναι πολυ "πεταχτο" και θελεις να το εχεις συνεχεια στο χερι σου οσο παιζεις. :wink:
ΟΚ θα το δοκιμάσω σήμερα μάλλονΕπειδή σκέφτομαι να ψιλοοπειράξω το δικό μου tremolo arm' date=' υπάρχει πιθανότητα να σπάσει, ή από το λύγισμα να γίνει λιγότερο ανθεκτικό?[/quote']
αυτο το εχω κανει σε εναν λεβιε.δεν ξερω τι διαφορα ισως εχει το υλικο, αλλα εγω το εκανα σε floyd.
αυτο που πρεπει να προσεξεις, ειναι να ΜΗΝ πιασεις στη μεγγενη ή χτυπησεις κατα λαθος τις στροφες που εχει ο λεβιες και βιδωνει πανω στο tremolo.αν το κανεις, δεν εγγυωμαι σταθεροτητα... :lol:
παντως ειναι μια αρκετα καλη λυση αν ειναι πολυ "πεταχτο" και θελεις να το εχεις συνεχεια στο χερι σου οσο παιζεις. :wink:THANKS!