Handmade μπρατσο για κιθαρα.

Τελικα' date=' πηρα αυτο το υπεροχο νεκροφιλο μπρατσο απο all parts (2 χρονια στην φορμολη)
[img']http://i15.photobucket.com/albums/a373/deadendmind/LMF-L-83.jpg[/img]

Abraxas, η εξωτερικη εμφανιση της κιθαρας μου εχει εναποθέσει ολες τις ελπιδες της πανω σου!!

O ΛΑΟΣ ΑΠΕΤΕΙ RELICING ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ!!!
Χαλάρωσε ρε παιδί μου! :lol:

Μόλις μπορέσω θα γράψω κάτι... πόσο... ρετάλι θέλεις να το κάνεις;

To reverse γιατί το θέλεις??
Θα παίζεις Golf με τη κιθάρα?? :lol:
Aπαισιε καχεντρεχη fleamail' date=' αν ηθελα να παιζω γκολφ θα βαζα αυτο:

[img']http://i15.photobucket.com/albums/a373/deadendmind/hockey1.jpg[/img]

Αλλα βεβαια, ξερω γιατι τα κανεις ολα αυτα...Για να εμποδισεις το mojo του Dick dale και του Jimi hendrix να μπουν στην φανταστικη mojocaster μου!!!

E τότε πάρε μια αριστερόχειρη κιθάρα και γύρνα την ανάποδα!

Α και μετά μη ξεχάσεις να μάθεις να παίζεις με τη γλώσσα, να κουβαλάς μερικά μπετόνια βεζίνη στα λαιβ σου και να έχεις και λεφτά στην άκρη για να διορθώνεις τις σπασμένες κιθάρες και τους κατεστραμένους ενισχυτές! :P :lol: :lol:

Ενω το reversed fat Ειναι το καταλληλοτερο σχημα για γκολφ... Εεεεε ρε, tiger wood που μας χρειαζεται...

δεν φταιει το μπρατσο...

practice χρειαζεσαι.. :wink:

Τελικα' date=' πηρα αυτο το υπεροχο νεκροφιλο μπρατσο απο all parts (2 χρονια στην φορμολη)[/quote']

Μπορεις να αναφερεις απο που και ποσο το αγορασες; Ψαχνω κι εγω για maple strat μπρατσο και θα ηθελα να εξαντλησω τις ευρωπαικες επιλογες πριν στραφω σε αμερικη (και τελωνειο).

allparts, που σημαινει αμερικη και τελωνειο!! Oτι ποιο αξιοπιστο σε ευρωπη και σε προσιτες τιμες θα το βρεις στο www.goeldo.de

allparts' date=' που σημαινει αμερικη και τελωνειο!! Oτι ποιο αξιοπιστο σε ευρωπη και σε προσιτες τιμες θα το βρεις στο www.goeldo.de[/quote']Τhanks. Tα goeldo τα εχω δει, δεν εχουν πολλες επιλογες και ειναι ακριβοτερα απο τα rockinger ενω ειναι ιδια! Ηλπιζα οτι το allparts.co.uk θα δουλευει αλλα δε διαβαζω καλα λογια στο noiz.

Τhanks. Tα goeldo τα εχω δει' date=' δεν εχουν πολλες επιλογες και ειναι ακριβοτερα απο τα rockinger ενω ειναι ιδια! Ηλπιζα οτι το allparts.co.uk θα δουλευει αλλα δε διαβαζω καλα λογια στο noiz.[/quote']
Οι τιμές του goeldo.de ΔΕΝ ισχύουν. Γενικώς η Goeldo ΔΕΝ πουλάει λιανικής.

Οι Ευρωπαϊκές λύσεις που έχεις είναι

1) Rockinger

2) Goeldo (σαν να λέμε Rockinger πάλι...) από τον Ντούκα (www.guitars.gr) με τιμές -10% από αυτές τις Rockinger.

Από κει και πέρα, αν θες νίτρο κλπ (όπως εγώ) είσαι για all parts... :roll:

...To μπρατσο ερχεται... Σε δυο βδομαδες να περιμενετε μια πραγματικα TWISTED TELE... (sinkie propaganda telecaster)

...To μπρατσο ερχεται... Σε δυο βδομαδες να περιμενετε μια πραγματικα TWISTED TELE... (sinkie propaganda telecaster)
Αν δε γράψεις λεπτομέρειες πως το κάνεις το... γκραφίτι, μην περιμένεις άρθρο για tinted μπράτσα. :evil: :P :lol: :lol: :lol:

Ποιο γκραφιττι;;; Εδω εχουμε mojocaster δουλειες! Μολις φιξαρω τις mojo τιμες και εγω, θα σου απαντησω!!! :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back