H Paramount κατεβάζει όλα τα αρχεία του MTV

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
388
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Μετά από 30 και πλέον έτη ύπαρξης όλη η μουσική και η δημοσιογραφία του MTV παύει να είναι διαθέσιμη online. Mένει μένει μόνο ένα site στην ίδια διεύθυνση για τα reality shows και την trash TV.

Το ίδιο το κανάλι είχε ήδη αλλάξει κατεύθυνση από τα μέσα του '90 και ίσως το M στο όνομα είχε μείνει απλά να θυμιζει τις χρυσές του εποχές που εκατομμύρια κόσμου περίμενε να μπει το αγαπημένο του videoclip.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι κι αυτή μια πράξη που σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής για μια ολόκληρη γενιά κι ένα μύνημα ίσως προς τους GenX ότι πλέον κι αυτοί έχουν περάσει από το "legacy status" στο "end-of-life -> unsupported".

https://www.showbiz411.com/2024/06/25/paramount-shuts-down-mtv-website-wipes-history-after-20-plus-years?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0tl6YSphmhjEfCsw-SzGNgAsNBiQQ426AA5R7TFzxIZ2fX-FnzdzNzXvk_aem_EQkI93xDNfkEw_TgFkt37A#

https://variety.com/2024/digital/news/mtv-news-website-archives-pulled-offline-1236047163/

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ που έμαθα ότι υπήρχαν οι εκπομπές του MTV στο διαδίκτυο από την ανακοίνωση ότι κατέβηκαν επ αόριστον... τι να πω

• Haha
  • Συμφωνώ
Reactions: MGs and kpeyos
Εγώ που έμαθα ότι υπήρχαν οι εκπομπές του MTV στο διαδίκτυο από την ανακοίνωση ότι κατέβηκαν επ αόριστον... τι να πω

Επίσης, τώρα το έμαθα... λογικό είναι να τα αποσύρουν... το κόστος συντήρησης κάποιου τέτοιου project είναι σημαντικό... δεν υπάρχει λόγος αν ούτε εμείς (που μεγαλώσαμε με δαύτα), δεν ασχολούμαστε...

• Like
Reactions: kpeyos
Επίσης, τώρα το έμαθα... λογικό είναι να τα αποσύρουν... το κόστος συντήρησης κάποιου τέτοιου project είναι σημαντικό... δεν υπάρχει λόγος αν ούτε εμείς (που μεγαλώσαμε με δαύτα), δεν ασχολούμαστε...
Αν το ήξερα θα το είχα ψάξει, μου άρεσε τότε η Ulrica Eriksson και ήμουν σε τρυφερή ηλικία... Νομίζω το ότι δεν την μάθαμε την σελίδα είναι απόρροια θαψίματος από την Google ή δεν το προώθησαν στις μηχανές αναζήτησης οι υπεύθυνοι

δεν χάσαμε και τίποτα.

εκτός από τον πρώτο καιρό που ήταν ενδιαφέρον και κάτι unplugged που τα πρωτομάθαμε κτλ μετά έγινε μια τεράστια φούσκα.

ειλικρινα δεν ήξερα ότι καπου υπήρχαν, συνεπώς δεν χάσαμε τίποτα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: Waterfall-K
Ποια είναι αυτή;
Το έγραψα λάθος: Ulrika Eriksson ψάξε σε συνδυασμό με ''MTV'' και θα στη βγάλει, θα τη θυμηθείς, είναι αυτή η κοπέλα (τότε) που παρουσίαζε ένα σωρό εκπομπές στο MTV

• Like
Reactions: Trolley
Το έγραψα λάθος: Ulrika Eriksson ψάξε σε συνδυασμό με ''MTV'' και θα στη βγάλει, θα τη θυμηθείς, είναι αυτή η κοπέλα (τότε) που παρουσίαζε ένα σωρό εκπομπές στο MTV
αν πω τώρα ότι δεν τη θυμαμαι καθολου φατσικα.....

Αποφάσισαν η Paramount των δισεκατομμυρίων να αποσύρουν, να εξαφανίσουν τόσο σημαντική πολιτιστική κληρονομιά. Τι σημασία έχει αν δεν έχει επισκεψιμότητα? Κατέστρεψαν  ένα μνημείο του πολιτισμού μας που κοσμούσε το διαδίκτυο που είναι μέρος της ζωής μας, το εξαφάνισαν?

Αυτοί που το έκαναν αυτό θέλουν ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Και κομμουνιστική μάλιστα, τα κεφάλια τους πάνω σε πέτρες και τσεκούρωμα στο λαιμό, έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν ??

• Haha
Και κομμουνιστική μάλιστα
Πόσο, μα πόσο... δεινόσαυρος είσαι; Να σου υπενθυμίσω βέβαια ότι το είδος έχει εξαφανιστεί εδώ και περίπου 66 εκατ. χρόνια. Κάποια subspecies βέβαια επιμένουν ακόμα...

Στο θέμα μας: Τελικά είτε "παραδοσιακό" Μέσο (χαρτί), είτε ηλεκτρονικό, όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μας κακοφαίνεται, αλλά αυτό είναι.

Jurassic.png

Πόσο, μα πόσο... δεινόσαυρος είσαι; Να σου υπενθυμίσω βέβαια ότι το είδος έχει εξαφανιστεί εδώ και περίπου 66 εκατ. χρόνια. Κάποια subspecies βέβαια επιμένουν ακόμα...

Στο θέμα μας: Τελικά είτε "παραδοσιακό" Μέσο (χαρτί), είτε ηλεκτρονικό, όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μας κακοφαίνεται, αλλά αυτό είναι.

Προβολή συνημμένου 45132
Στη μέθοδο εκτέλεσης που τους αξίζει κατά την άποψή μου γι αυτό που έκαναν αναφερόμουν, ως παράδειγμα.

Στην εποχή μας, όλα πρέπει να προστατεύονται, ιδιαίτερα αυτά.

Εγώ που το έμαθα εξοργίστηκα αλλά δεν μπορώ να έχω έναν μπροστά μου από αυτούς που πήραν την απόφαση να του τραβήξω το αυτί δυνατά να κάνει κράκ και να του τραβήξω και πέντε έξι δυνατές σπρωξιές. ?

Εντάξει, συγχύστηκα. Δε μου άρεσε η είδηση, τέλος πάντων δεν μπορώ να κάνω τίποτα, προχωράμε......?

• Like
Αν έβλεπα και εγώ από μια γωνιά τον cos_dr να του τραβάει πέντε έξι δυνατές σπρωξιές, θα έλεγα μπράβο cos_dr, δωσ του και ένα δυνατό σπλατς στην καράφλα από εμένα

• Ευχαριστώ
Reactions: cos_dr
Αν έβλεπα και εγώ από μια γωνιά τον cos_dr να του τραβάει πέντε έξι δυνατές σπρωξιές, θα έλεγα μπράβο cos_dr, δωσ του και ένα δυνατό σπλατς στην καράφλα από εμένα
Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πραγματα?Να σκοτώσουν έτσι άδοξα τέτοιο περιεχόμενο. ? Ευτυχώς που τα γράφει ο τύπος και τα μαθαίνουμε, αν ειχα συνδρομή στην Paramount θα την έκοβα. ?

Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πραγματα?Να σκοτώσουν έτσι άδοξα τέτοιο περιεχόμενο. ? ?
image.gif

Ευτυχώς που τα γράφει ο τύπος και τα μαθαίνουμε
ότι υπήρχαν ακόμα... image.gif

• Haha
Reactions: cos_dr
Γύρω στο 2000 το MTV έπαιζε πολύ alternative rock, εγώ ανακάλυψα πολλά συγκροτήματα από εκεί. Όσοι δεν άκουγαν τέτοια μουσική, ή ποπ, είναι φυσικό να τους ήταν αδιάφορο και τότε και τώρα

Εύχομαι η Yamaha να κατεβάσει όλες τις σελίδες από τα discontinued synth της ???
Ναι, απ'τη Yamaha περίμενε ο πλανήτης να μάθει για τα discontinued synths της...?
Η γνώση αυτή νεαρέ Cos είναι καταγεγραμμένη στο DNA κάθε σοβαρού πληκτρά του Γαλαξία μας, και κληρονομείται αυτόματα στις επόμενες γενιές.☝️?

Είχε αρκετά αξιόλογα πράγματα το MTV από 90s και 00s Rock/Alternative.

Αυτά να κρατούσε και τα υπόλοιπα στον κάδο.

• Συμφωνώ
Reactions: Άγιος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα