news H Hughes and Kettner πουλήθηκε στον Θωμά!

Νέκκων ὁ Θεσσαλονικεύς

Nekkon

A Tele is all you need
Πόντοι
1,158
Όπως ανακοίνωσε ο πρώην ιδιοκτήτης (Thomas Blug), η θρυλική εταιρία πωλήθηκε έπειτα από 27 χρόνια ιστορίας. Πλέον αλλάζει χέρια και γυρίζει σελίδα, αφού πωλήθηκε στον ιδιοκτήτη του Thomann. Μένει να δούμε τι θα την κάνουν. Μια πιο premium Harley Benton ή θα συνεχίσει ως έχει;

Δεν ήξερα ότι ήταν του Thomas Blug, αλλά είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν χρήμα να επενδύσουν και να την πάρουν, σαν μάρκα, ακόμα πιο ψηλά. Είναι ήδη σοβαρή εταιρεία με τρομερούς ενισχυτές.

Δεν ήξερα ότι ήταν του Thomas Blug, αλλά είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν χρήμα να επενδύσουν και να την πάρουν, σαν μάρκα, ακόμα πιο ψηλά. Είναι ήδη σοβαρή εταιρεία με τρομερούς ενισχυτές.
Η μαγκιά θα είναι να την εξελίξουν θετικά. Είναι ήδη εταιρία με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και τολμούσε να καινοτομήσει

@gkourmoul1 είχες έναν αν θυμάμαι καλά;

Ναι, ακόμα τον έχω τον tubemeister. Ελβετικός σουγιάς…

IMG_1645.jpeg

Άμα σε μερικά χρόνια δούμε και τη Fender (ή και την Gibson) να πωλούνται στον Θωμά, να μην ψάχνουμε να βρούμε σύννεφο να πέσουμε- έτσι όπως πάει η δουλειά. 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back