Hχοι για Korg TR

toniiskorg

Νέο μέλος
Πόντοι
6
καλησπερα!!!

υπαρχει κανα καλο σετακι για ανταλλαγη με το τr?

δεν εχω καρτα μνημης δεν μπορω να την βρω φθηνα θα προτιμουσα το οργανο να τους διαβαζει ετσι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε φιλαράκι διόρθωσε λίγο αυτά που γράφεις αν θέλεις γιατί  έτσι όπως τα λες είναι σαν να θέλεις σετ και να μας δώσεις το αρμόνιο. ;D ;D ;D

Βασικά θέλεις ήχους pcg  program και compi.

Όρεξη να έχεις να ακούς και να πειράζεις.

Δώσε ένα mail.

Κι επίσης μη λες κάρτα μνήμης γιατί όλοι καταλαβαίνουν την SD.

Ram εννοείς δεν έχεις και βρίσκεις ακριβά...

Επειδή το forum έχει σκοπό να δίνει λύσεις σε αυτούς που διαβάζουν τα θέματα και όχι μόνο σε αυτόν που ρωτάει, οι απαντήσεις σε πμ δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μόνο όταν είναι κατι προσωπικό. Και αν είναι προσωπικό μόνο δεν μπορεί να είναι στο φόρουμ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν καταλάβαμε την ερώτηση, ούτε και την απάντηση.

toniiskorg είπε:
εσυ βεβαια yameth πολλυ μου κολλας και μαλλον ξερω ποιος εισαι

Τρελή ατάκα...

Ξεράθηκα στο γέλιο.  ;D ;D ;D

Δεν μαλώνει κανείς toniiskorg.  ;D Αν θες να βεβαιωθείς ποιός είμαι κοίτα στην σελίδα μου. Εν τω μεταξύ ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς και προσπάθησε να γίνεις πιό περιγραφικός για να σε καταλαβαίνουν αυτοί από τους οποίους ζητάς να σε βοηθήσουν.

αν μπορουσα να γινω ποιο περιγραφικος φιλε μου θα ηξερα περισσοτερα πραγματα και δε θα ρωταγα τα στοιχειωδη που και αυτα τα ψαχνω ακομα....

Δεν χρειάζεται να ξερεις πολλά για να δώσεις στον άλλον να καταλάβει τι ψάχνεις. Υπομονή μόνο. Σαν αυτή που έχουν όσοι προσπαθούν να βοηθήσουν. Προσπάθησε και θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο. Ολοι στην αρχή δυσκολευτήκαμε. ;)

Τι έγινε ρε παιδιά εδω????

φίλε σου έστειλα στο μαιλ κάτι τα πήρες???? μην τα πάρω?????? χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ

το πηρα εσυ το παιδια βρηκα μνημες ram. το θεμα ειναι να βρουμε και ηχους καλυτερους για tr.

ωπα.κολλησε.......

το πηρα εσυ το πηρες?........

δεχτηκα προσκληση σου και σου στειλα τηλ.

στειλε το απογ.κατα τις 8.00

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back