Gypsy/Manouche Jazz, Gypsy Swing

Δηλώνω φίλος του ιδιώματος, αλλά σκιτζής. (Περισσότερο θα βλέπω, θα ακούω, θα μαθαίνω)

Mια απο τα ιδια, ηρθα και 'γω να μαζευτουμε πολλοι. 

Εχω το φυσικο αβανταζ ομως, μοιαζω (εμοιαζα?) λιγο με το Joscho Stephan ?

δε μου λετε....

τι καριβώς θα κάνουμε στο κλαμπ? ?

Θα μιλάμε για γύφτους, θα ακούμε γύφτους, θα μιλάμε για την γύφτικη τζαζ μουσική και τα γύφτικα όργανα.

Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?

Εκτός κι αν θέλεις να πάρουμε κανένα Ντάτσουν να πουλάμε πατάτες και καρπούΖΑ στον δρόμο με ντουντούκα.

και χρειαζούμεθα κλαβ για να το κάμνομεν αυτό?

ΟΚ...

καρτελάκια θα έχουμε? καπελάκια, ένα κατι τίς να ξεχωρίζουμε?

Και κομμένο δάχτυλο...

Το ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα?

Θα μιλάμε για γύφτους, θα ακούμε γύφτους, θα μιλάμε για την γύφτικη τζαζ μουσική και τα γύφτικα όργανα.

Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?

Εκτός κι αν θέλεις να πάρουμε κανένα Ντάτσουν να πουλάμε πατάτες και καρπούΖΑ στον δρόμο με ντουντούκα.
Η πιο ακριβής διασαφήνιση οράματος που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου!?

το πιό ενδιαφέρον είναι να πετύχεις τη χρωματική με γκλισάντο και ένα δάχτυλο....

το πιό ενδιαφέρον είναι να πετύχεις τη χρωματική με γκλισάντο και ένα δάχτυλο....

Στο 2:55 - 3:05 και στο 3:37 - 3:42 θα πάθεις ζημιά (συνεχίζει το γκλισάντο και σε άλλη χορδή χωρίς χρονικό κενό).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρών! Όπως λέει κ το nickname μου.απο την κίνηση του χορού lindy hop που χορεύεται στη μουσική της χρυσής εποχής της jazz αλλά και της gypsy swing!

Αλιήτη fusion..... σήμερα όλη την μέρα τέτοια ακούω! Δεν θα σε πετύχω εκεί έξω ρε!

Πάντως gypsy music (χωρίς το jazz..) δίχως βιολί, γύρος πίτα με κρέας από κοτόπουλο....

Αλιήτη fusion..... σήμερα όλη την μέρα τέτοια ακούω! Δεν θα σε πετύχω εκεί έξω ρε!

Πάντως gypsy music (χωρίς το jazz..) δίχως βιολί, γύρος πίτα με κρέας από κοτόπουλο....

Ελπίζω τουλάχιστον να ευχαριστήθηκες το άκουσμα.

Γιατί βγάζεις το "jazz" για να βάλεις το βιολί?

Όλα μέσα είναι.

Και ακκορντεόν ακόμα.

Ελπίζω τουλάχιστον να ευχαριστήθηκες το άκουσμα.

Γιατί βγάζεις το "jazz" για να βάλεις το βιολί?

Όλα μέσα είναι.

Και ακκορντεόν ακόμα.
Κι όχι μόνο αυτό.., σήμερα άκουσα περισσότερα γύφτικα απ'όσα άκουσα σε όλη την ζωή μου...

Το παραπάνω άσμα δεν μου ακούστηκε για jazz, παρ΄όλο τον τίτλο... γι'αυτό και έβγαλα το πρόσημο "jazz"

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Βάλτο στο club βρε dim.

Τι το ανοίξαμε, για να μας παίρνει τις δουλειές το forum?

Ο Άγγελος είναι φανταστικός πάντα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back