- Πόντοι
- 2,548
Δηλώνω φίλος του ιδιώματος, αλλά σκιτζής. (Περισσότερο θα βλέπω, θα ακούω, θα μαθαίνω)
Mια απο τα ιδια, ηρθα και 'γω να μαζευτουμε πολλοι.
Εχω το φυσικο αβανταζ ομως, μοιαζω (εμοιαζα?) λιγο με το Joscho Stephan ?
Δηλώνω φίλος του ιδιώματος, αλλά σκιτζής. (Περισσότερο θα βλέπω, θα ακούω, θα μαθαίνω)
δε μου λετε....
τι καριβώς θα κάνουμε στο κλαμπ? ?
ένα κατι τίς να ξεχωρίζουμε?
Και κομμένο δάχτυλο...Μουστάκι και λαχούρι με γιακά προπέλα.
Φτάνουν αυτά.
Και κομμένο δάχτυλο...
Έχω δεί κι εγώ,Στράτο.Το ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα?
προσπάθησαν μάταιαΤο ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα?
Η πιο ακριβής διασαφήνιση οράματος που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου!?Θα μιλάμε για γύφτους, θα ακούμε γύφτους, θα μιλάμε για την γύφτικη τζαζ μουσική και τα γύφτικα όργανα.
Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή?
Εκτός κι αν θέλεις να πάρουμε κανένα Ντάτσουν να πουλάμε πατάτες και καρπούΖΑ στον δρόμο με ντουντούκα.
το πιό ενδιαφέρον είναι να πετύχεις τη χρωματική με γκλισάντο και ένα δάχτυλο....
Αλιήτη fusion..... σήμερα όλη την μέρα τέτοια ακούω! Δεν θα σε πετύχω εκεί έξω ρε!
Πάντως gypsy music (χωρίς το jazz..) δίχως βιολί, γύρος πίτα με κρέας από κοτόπουλο....
Κι όχι μόνο αυτό.., σήμερα άκουσα περισσότερα γύφτικα απ'όσα άκουσα σε όλη την ζωή μου...Ελπίζω τουλάχιστον να ευχαριστήθηκες το άκουσμα.
Γιατί βγάζεις το "jazz" για να βάλεις το βιολί?
Όλα μέσα είναι.
Και ακκορντεόν ακόμα.
2 λεπτά πριν, dimsonic είπε
τι δεν είμαστε στο κλαμπ?Βάλτο στο club βρε dim.
Τι το ανοίξαμε, για να μας παίρνει τις δουλειές το forum?
Ο Άγγελος είναι φανταστικός πάντα.