GUTHRIE GOVAN

Τακης Πολιτης

Takis Politis

Μέλος
Πόντοι
38
λοιπον χθες μου ηρθε μετα απο 8μερες που το παραγγειλα το dvd αυτου του..εξωγηινου με μονο 9$ μαζι με εξοδα αποστολης.

αξιζει πραγματικα για τοσο λιγα λεφτα να παραγγειλει καποιος ο οποιος ασχολειται με κιθαρα αλλα και οχι μονο,αυτο το dvd(παιζει και σαξοφωνιστας στην συναυλια αλλα και ολοι οι μουσικοι που παιζουν συμμετεχουν παρα πολυ για να βγει αυτο που ..ελπιζω να ακουσετε...:wink: )η μουσικη που παιζουν ειναι απο blues/rocκ/country μεχρι jazz/fusion...

το link ειναι αυτο και αξιζει πραγματικα.δειτε και τα clips.

οποιος το παρει ή ακουσει τα clips θελω σχολια για να δω αν μονο εγω εχω ενθουσιαστει τοσο 8)

http://www.tonemerchants.com/Guthrie_Govan_Clips.htm

Τον Guthrie Govan τον παρακολουθώ πολλά χρόνια είναι πολύ καλός κιθαρίστας έχω μαζέψει αρκετά κομμάτια του από περιοδικά, με ενδιαφέρει το dvd αλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα clip για να πάρω μια ιδέα ξέρεις γιατί ?

ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!!

παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>>  :P

panosthemaster είπε:
ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!!

παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>>  :P

Στις ταινίες όλα γίνονται  ;D Live τα κάνει αυτά???  :P

Bullfrog είπε:
Στις ταινίες όλα γίνονται  ;D Live τα κάνει αυτά???  :P
Αν δεν ανεβάσει webcam clip στο noiz εγώ δεν τον πιστεύω.

Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο(καταπληκτικος κιθαριστας και δασκαλος) πριν καιρο για τον Govan και μου ειπε τα εξης:

I've seen Guthrie several times in guitar clinics.Really good guy and modest.But he makes all other guitarists look like shit compared to what he plays ;D ;D ;D

Ρωταω και εγω ο εξυπνος: Really?What's his playing style?Can you define it?

Απαντηση: He is metal,shred,rock,jazz,fusion,blues......you name it,he plays it ;D ;D ;D

Του ζητησα και μου εδωσε κατι guitar lessons του Govan

Απο τοτε τον μισω ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ο δασκαλος των δασκαλων, ο τρισμεγιστος κιθαριστας... οτι και να πω θα ναι λιγο! καντε ενα search στο youtube και μαζευτε τα σαγονια σας απλα!

Kοιτα συμπτωση χθες το βραδυ σκεφτομουν να ανοιξω ενα παρομοιο θεμα με αφορμη αυτο το βιντεο

Αφενός αν δεν παινέψεις το nickname σου θα πέσει και θα σε πλακώσει.... και αφετέρου ότι και να λέμε ο Govan είναι ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος κιθαρίστας!!!!

Χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές και έχει μελετήσει σε βάθος όλα σχεδόν τα κλασσικά κιθαριστικά στυλ (μπλουζ, ροκ, κλπ...). Οτιδήποτε παίζει δε, το κάνει με ένα απίστευτο fluency και φυσικότητα!!!!

Να βγαίνουν δημόσια Greg Howe και Reb Beach και να κάνουν τόσο εγκωμιαστικές δηλώσεις μόνο τυχαίο δεν είναι βέβαια. Ούτε βέβαια να σε παρακαλάνε οι κύριοι Phill Hilborne και Dave Kilminster (άλλοι τυχαίοι κιθαρίστες....) βγάλεις cd!!!  ;D ;D

Μοιάζει να έχει πάντα το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους!

Τι να λέμε ρε παιδιά;; Φοβερός. Σου δίνει την εντύπωση στο βιντεάκι που μιμείται τους θεούς, ότι παίζουν οι ίδιοι!! Ειλικρινά απίστευτος...

Παιδια να κανω λιγο το συνηγορο του διαβολου?? Αναμφισβητητα προκειται για εναν απο τους πιο ταλαντουχους κιθαριστες του σημερα. Ομως του λειπει κατι πολυ βασικο: Το προσωπικο στυλ!! Οταν ακουσεις vai, καταλαβαινεις οτι ειναι vai. Το ιδιο κι ο satriani. Το iδιο και ο santana. To ιδιο κι ο gary moore και πολλοι αλλοι.

Για να μη μακρυγορω, θεωρω οτι ενω ειναι εκπληκτικος στο να παιζει στο στυλ αλλων γνωστων κιθαριστων, στο δικο του δισκο δεν ακουσα ενα πραγματικα φοβερο κομματι της κλασης του for the love of god, ή του the forgotten pt 2. Και δυστυχως δεν ακουω κατι ξεχωριστο στο φρασεολογιο ή στον ηχο του.

κι εγώ όταν άκουσα το g3 πρώτη φορά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τον vai από τον satriani! Ακούγοντας όμως με τον καιρό όλο και πιο πολύ τον καθένα διέκρινα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τώρα είναι πολύ δύσκολο να τους μπερδέψω...  ;D

Μπορώ να σ πω πως το ίδιο με σένα έλεγα και για τον govan μέχρι που τον παρακολούθησα πιο προσεκτικά! Πλέον μπορώ να τον καταλάβω από χιλιόμετρα! Έχει χαρακτήρα και πολύ ιδιαίτερη φρασεολογία και μπορεί να μην το έπιασες αλλά σκέψου.. Στον δίσκο του σου φάνηκε να αντιγράφει κάποιον; νομίζω όχι.. Και γιατο νομίζω πως έχει ιδιαίτερο (και πολύ ωραίο) χαρακτήρα! ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back