• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Guthrie Govan Guitar Clinic & Private Masterclasses στην Καβαλα!!!

Stinky

Νέο μέλος
Πόντοι
16
GUTHRIEGOVANPROMO-1.jpg

Εγω ηδη εκλεισα. Εσυ? ;D

Καλα ο κωστας (nemesis guitar school) ειναι απλα θεουλης !

Τι εκανε παλι ο τρελος ? Και ποιον δεν εχει φερει !

οχι οτι αμα πηγαινα θα καταλαβαινα τιποτα ...αλλα μου πεφτει και μακρια.............δεν πειραζει αυτος θα χασει......θα εφερνα και την tonelab μαζι να του δειξω τους ηχους μου ;D

Αφου οταν το ειδα λεω κατσε να παρω κανα τηλ να ρωτησω τον Κωστα αν ειναι αληθεια ;D

Το αστειο ειναι οτι πριν λιγες μερες το συζητουσα με εναν φιλο. Αντε να ρθει ο Govan καβαλα ;D ;D

Μπραβο τα παιδια!! Δε μου λετε, ο Κωστας συνεργαζεται με καποιο μεγαλο ωδειο η καποιον μανατζερ και καταφερνει τετοια ονοματα?

Χίλια Μπράβο σ'αυτόν που έχει το ωδείο...!!

Οι άνθρωποι που έχουν μεράκι για τη δουλειά τους, και την "βλέπουν" μέσα από τα μάτια του ερασιτέχνη πάντα επιτυγχάνουν πράγματα που σε άλλους φαίνονται λίγο έως πολύ δύσκολα... Μετά από το clinic βλέπω τη μισή Καβάλα να βγαίνει στην παραλία με μια ηλεκτρική στα χέρια... ;D

:o :o :o

Μπράβο στον τύπο που τον φέρνει.

'Αντε δεν κάνει κάποιος τον κόπο για ένα Live Link για το ΝΟΙΖ?

Όχι τίποτα είμαι Ρόδο και μου πέφτει ελαφρός μακριά.

Πάντος και πάλι συγχαρητήρια για την κίνηση.

Λοιπον,δεν κρατιεμαι να μη γραψω καποια πραγματα...

Ο Κωστας Παρασκευας ειναι σαν αδερφος,παιζουμε στην ιδια μπαντα  χρονια τωρα και απολαμβανουμε μαζι την τρελα μας για τη μουσικη σ αυτη την αδυσωπητη για το ροκ ελληνικη επαρχια,μονο που αυτος εχει δωσει τη ψυχη του σ αυτο που λεμε ''ηλεκτρικη κιθαρα'' οσο κανεις η πολυ λιγοι στο Ελλαδισταν...

Γιατι κανω αυτες τις αναφορες?Γιατι αν δεν υπηρχαν ανθρωποι σαν κι αυτον δε θα μας δινοταν ποτε η ευκαιρια να μειωσουμε εντος συνορων την αποσταση μας απο το εξωτερικο και να δουμε απο κοντα το παγκοσμιο επιπεδο οχι μονο στην τεχνη της κιθαρας αλλα και στη νοοτροπια...

Θελω να πω και κατι αλλο...

Ενας ανθρωπος εδω στην Καβαλα αγωνιζεται μονος και τρεχει να οργανωσει απιστευτα σε πανελλαδικο επιπεδο συμβαντα (τουλαχιστον για μας που μας ενδιαφερουν)αποδεικνυοντας για μια ακομη φορα οτι σ αυτη τη χωρα,αν δεν κινηθει ο ιδιωτης που χει μερακι και τρελα,το μονο που θ ακουμε θα ειναι αφιερωματα και διθυραμβοι στο Θεοδωρακη(καλος ειναι αλλα φτανει πια),θ ακουμε το αλληλογλειψιμο και τη σνομπαρια των ''ποιοτικων'' ή το που θα εμφανιστει για να μας δειξει το βρακι της η καθε τυχαρπαστη.(Τα βρακια μ αρεσουν παντως.. ;D Η θα βλεπουμε διοργανωσεις κρατικης χορηγιας και θα λεμε ποιος να τ αρπαξε παλι...Σταματω εδω γιατι θα γινω γραφικος αλλα εχω κουραστει με το ποσο πισω ειμαστε..

Δε θα σας πω πως φερνει αυτα τα ονοματα ο Κωστας.

Aς ειναι το μυστικο του..

Θα σας πω οτι για να τα οργανωσει ξοδευει πολλη ψυχικη κουραση και πολλες φορες βαζει κι απ τη τσεπη του...(Αδερφε σορρυ πoυ δεν ηρθα στον Aldrige και ησουν μονος,δεν το χω ξεχασει...).

Γιατι μπαινει σ αυτες τις διαδικασιες? Πολυ απλα απο αγάπη για την κιθάρα κι ας ειναι και διαφημιση για τη σχολη του...κι εχει φερει μεγαλα ονοματα μιλαμε..

Σταματω εδω να μη φανει ως διαφημιση η ανουσια φιλοφρονηση...

Να ξεκαθαρισω οτι αυτα τα ''σεμιναρια''δεν ειναι απαραιτητα της μορφης ''ετσι το παιζω αυτο'',ειναι κατι σαν show μιας και βλεπεις απο αποσταση αναπνοης ''παιχτες''παιζοντας σε backin tracks' η τζαμαροντας με μας τους ''κοινους θνητους'' γι αυτο ειναι κατι που αν σ ενδιαφερει δεν πρεπει να το χασεις..

Ας μου επιτρεψει ο διαχειριστης να δωσω τηλ για κρατησεις..6944 768068

Αδερφε,συνεχισε ετσι να μας ανοιγεις τα ματια,να βαζεις γυαλια σ οσους δεν ειχαν ποτε οραμα και να μας αποδεικνυεις οτι το παθος,η αγαπη και το μερακι για οτιδηποτε,κανει θαυματα...ακομα και στην μικρη αλλα αγαπημενη μας Καβαλα...

Να σαι καλα!

Ειμαι σιγουρος οτι ερχονται τα καλυτερα...

Να στε ολοι εκει!

Ορίστε τώρα... Να'τα τα ωραία!! Πάνω που λες, τέρμα τα έξοδα για την κιθάρα το ξεφτυλίσαμε το θέμα :P :P Σου σκάνε τέτοια και σε βγάζουν άκυρο!!!  ;D ;D ;D

Πως είναι δυνατόν να μην πάω? Ευκαιρία να δω και φιλαράκια στην Καβάλα που είχαμε συνεργαστεί παλιά και λόγω απόστασης χαθήκαμε...

Σιγα τα φραγκα. Mab ειχε φερει με 15 ευρω... Κατσε καλα! Και αποτι μου πε εκει πεζει να κειμενεται και ο Govan.

Χίλια μπράβο και από μενα για τις πρωτοβουλίες του Κώστα!

Μακάρι να καταφέρω να ανέβω

Trending...

Νέα θέματα

Back