- Πόντοι
- 423
λέω και εγώ τι έγινε, μπηκα πάλι στο προηγούμενο θρέντ και λέω μάλλον λογοκρισία έπεσε ;Dbloody_sunday είπε:Το θέμα διαχωρίστηκε μιας και είναι ενδιαφέρον! (Δεν σας ειρωνεύομαι, το εννοώ...)
Διαφωνώ. Σήμερα, ίσως περισσότερο από άλλες φορές, υπάρχουν Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν πολλά να πούν. Να 'ναι καλά το myspace. Εκεί ανακαλύπτω μπάντες,είτε ελληνόφωνες είτε αγγλόφωνες, που αν και δεν διεκδικούν δάφνες πρωτοτυπίας, ακούγονται φρέσκιες στα δικά μου αυτιά και έχουν κάτι να μου πούν. Πλέον για να βγάλεις κάτι που ακούγεται, δεν χρειάζεται να υπογράψεις συμβόλαιο με τη sony, δόξα τω θεώ η τεχνολογία προχώρησε και με πολύ μικρό κόστος μπορείς να καταθέσεις τις μουσικές σου ανησυχίες, αλλά και να τις μοιραστείς με κόσμο μέσω του internet.Αν το δεις ψυχραιμα το πραγμα θα αντιληφθεις (οπως και εγω υστερα απο...ωριμη σκεψη ;D) οτι τα παιδικα αυτα τραγουδακια ειναι ΟΝΤΩΣ οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη απο Ελληνες καλλιτεχνες...![]()
Θυμάμαι κάτι ντέμο από μπάντες φίλων μου στα μέσα των 90's που σκάγανε ένα κάρο λεφτά στα στούντιο και το αποτέλεσμα ηταν ΣΚΑΤΑ
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Άσε που για να τα ακούσεις έπρεπε να μπεις στον κόπο να τους ταχυδρομήσεις ώστε να σου στείλουν την κασσέτα.
Ευτυχώς σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουμε πρόσβαση σε πολύ καλές μουσικές από ανθρώπους της χώρας μας.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: