- Πόντοι
- 38
Στην Ελλάδα, βάσει αποδείξεων, ο καλύτερος καλλιτέχνης ήταν η Πράσινη Μύξα (γνωστή και ως Gummy Bear).
Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο στο περιοδικό της Καθημερινής για την απόλυτη ξεφτίλα επ'αυτού... τόσο καλό που αν ήμουν ο Γιαμέθ θα είχα ζητήσει την άδεια για αναδημοσίευση στο φόρουμ (αλήθεια, μήπως υπάρχει σε pdf στο σάιτ τους?)audiokostas είπε:Στην Ελλάδα, βάσει αποδείξεων, ο καλύτερος καλλιτέχνης ήταν η Πράσινη Μύξα (γνωστή και ως Gummy Bear).
Βάλε το λινκ για το άρθρο να διαβάσουμε και μεις.bloody_sunday είπε:Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο στο περιοδικό της Καθημερινής για την απόλυτη ξεφτίλα επ'αυτού... τόσο καλό που αν ήμουν ο Γιαμέθ θα είχα ζητήσει την άδεια για αναδημοσίευση στο φόρουμ (αλήθεια, μήπως υπάρχει σε pdf στο σάιτ τους?)
Μόλις το πρόσεξα και γω οτι αναφέρθηκες στο περιοδικό...bloody_sunday είπε:Aυτό ρωτάω Γιάσε, δεν νομίζω πως υπάρχει ονλάιν... βρίσκεται στην σελ. 54 του περιοδικού "Κ" της Καθημερινής (τεύχος 20 Δεκεμβρίου). Είναι ένα άρθρο από τον φίλο Θοδωρή Μανίκα. Είναι ξεφτίλα από πλευράς ξεπεσμού και απόλυτου ευτελισμού του μουσικού αισθητηρίου του μέσου Έλληνα...
Αν το δεις ψυχραιμα το πραγμα θα αντιληφθεις (οπως και εγω υστερα απο...ωριμη σκεψη ;D) οτι τα παιδικα αυτα τραγουδακια ειναι ΟΝΤΩΣ οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη απο Ελληνες καλλιτεχνες...Δεν είναι κακό να βγαίνουν παιδικά τραγουδάκια με αρκουδάκια κ.τ.λ.
Σκέψου μόνο τα ζητήματα του distribution (μέσα σε άλλα) που λύνει και θα καταλάβεις...Lord_Goumis είπε:Σημειωτέον ότι ''μεγάλα'' ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας ήδη κυκλοφορούν τα ολοκαίνουργια cd τους μεσω κυριακάτικων εφημερίδων. ΓΟΥΣΤΑΡΩ.