- Πόντοι
- 6
Χαίρετώ τους Noizαδες! Υπάρχει,αναρωτιέμαι, μαγαζί στην Αθήνα που να έχει την ποικιλία του GuitarFetish και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές!
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...
εγω γιατι νομιζα οτι το κανει αυτοματα αυτο??? οταν ειχα ξαναρωτησει για το gfs μου ειχαν πει οτι τα στελνει αυτοματα σαν repair parts ή με αστειο ποσο για να μην περναει τελωνειο!!!!gdevelek είπε:παράγγειλε από κει, αν του το ζητήσεις θα σου βάλει και ΠΟΛΥ χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο και θα γλιτώσεις τελωνείο
Aυτόματα το κάνει μην αγχώνεσεrainbowe είπε:εγω γιατι νομιζα οτι το κανει αυτοματα αυτο??? οταν ειχα ξαναρωτησει για το gfs μου ειχαν πει οτι τα στελνει αυτοματα σαν repair parts ή με αστειο ποσο για να μην περναει τελωνειο!!!!παράγγειλε από κει, αν του το ζητήσεις θα σου βάλει και ΠΟΛΥ χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο και θα γλιτώσεις τελωνείο
( με αγχωσες τωρα γιατι εχω κανει 200 δολλαρια παραγγελια...)
TIΠOTA στην Ελλαδα δεν εχει λογικες τιμες,οποτε μη ψαχνεις αδικα.....και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές!
so damn true! >Superfunk είπε:TIΠOTA στην Ελλαδα δεν εχει λογικες τιμες,οποτε μη ψαχνεις αδικα.....και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές!![]()