καινούργιος...αλλά έτοιμος για καυγάdimitris199321 είπε:....καινουργιος ειμαι...

Άντε, καλωςήρθες!
καινούργιος...αλλά έτοιμος για καυγάdimitris199321 είπε:....καινουργιος ειμαι...
100€ διαφορά ειναι μεγάλη όπως και να το κάνουμε.yannis37 είπε:179€ η full version ε?
ελεγα να κατεβάσω και το demo του Amplitube 3 για να συγκρίνω, αλλά παίζει διαφορά στην τιμή ( το Amplitube 3 έχει 280€).
Mε κάτι τέτοιοdimitris199321 είπε:λοιπον εγω εχω ενα προγραμμα αλλα πωσ θα συνδεσω την κιθαρα μου στο pc???
Διάβασε καλά, όσα σου λέει το link...και θα τα καταλάβεις όλα...dimitris199321 είπε:ποσο παει $$???
"Mac" και "φτηνότερα" στην ίδια πρόταση; Απαγορεύεται ρητά στο Μνημόνιο.marathon είπε:Διάβασε καλά, όσα σου λέει το link...και θα τα καταλάβεις όλα...
Εάν είχες Mac, θα χρειαζόσουν (για αρχή) ένα τέτοιο...φτηνότερα, δεν γίνεται
To ποιό? Μην ξεχνάς ότι ο ήχος, βγαίνει από τα ηχεία-monitors...dimitris199321 είπε:δλδ αν το παρω αυτο
θα το κατεβάσω σίγουρα. thanks!!!marathon είπε:Δοκίμασε και αυτό. Εϊναι δωρεάν για ένα χρόνο και είναι πολύ καλό, από μία πολύ καλή εταιρία
http://www.wavesgtr.com/html/product_gtr_solo.html
τα τζάμπα μ'αρέσουν χαχαχαχαχαgdevelek είπε:κατέβασε και τη δοκιμαστική έκδοση του Peavey Revalver, σου επιτρέπει μέχρι και να αλλάξεις τάσεις πόλωσης στις λάμπες... μα τα χίλια ελαφίσια κέρατα τι άλλο θα δούμε...
λειτουργεί κανονικά απλά δεν σου επιτρέπει να σώσεις δικά σου presets
δεν θυμάμαι, πάει καιρός που το δοκίμασα... ίσως έγινε κάτι τέτοιο και δεν έδωσα σημασία αφού δεν με ενδιαφέρει η ηχογράφησηRayDTutto είπε:Δεν βγάζει και ένα θόρυβο αυτό κάθε λίγο και λιγάκι; Έτσι έκανε το παλιό και δεν μπορούσες να γράψεις τίποτα.
αν σου φάνηκε πολύ καλό αυτό, τότε θα ενθουσιαστείς με τα άλλα παρόμοια εργαλείαyannis37 είπε:κατέβασα το GTR solo που είναι free για 1 χρόνο και είναι πραγματικά πολύ καλό.