Πολυ καλητερος ηχος(το καταλαβαινεις απο τα πρωτα 20'' της χρησης του demo) μα πολυ χειροτερο interfacemscmkr είπε:Ναι. Μια χαρά για practice.
Τώρα βλέπω και το φόρουμ της ΝΙ. Όλοι μιλάνε για πολύ καλύτερο ήχο αλλά για χειρότερο interface.
+1jonnny32 είπε:οσο για το interface δεν καταλαβαινω γιατι χειροτερο..αφου δεν αλλαξε και τιποτα το ουσιαστικο
Ωραιος ηχος! Ε πες τι χρησιμοποιησες βρε!gregg είπε:edit: οριστε και ενα κλιπακι που εφτιαξα εν'οσο το δοκιμαζα
Στο πρώτο έχεις δίκιο. Αυτό καταλογίζουν ως τη χειρότερη αλλαγή του 4. Στο δεύτερο, για να βάλεις ήχους πρέπει να έχεις κάνει highlight τον ενισχυτή. 2click και είσαι οκ. Αν δεν έχει επιλέξει τον ενισχυτή απλώς θεωρεί ότι θέλεις να τον προσθέσεις.Gianniss είπε:Για να αφαιρεσεις καποιο απ'τα στοιχεια του set up σου πρεπει να κανεις right click και cut. Δεν εχει καποιο ''x'' για να το κανει αυτοματα. Ετσι δεν ειναι? Η εγω ειμαι στοκος και δε το βρηκα? ;D Επισης τους ετοιμους ηχους καθε ενισχυτη δεν τους εχει στον ενισχυτη αλλα διπλα σε πινακα. Για να βαλεις αλλο ηχο πρεπει να αφαιρεσεις τον ενισχυτη πρωτα, αλλιως σου βγαζει ακομα εναν ενισχυτη. Και γι 'αυτο δεν ειμαι σιγουρος αφου το δοκιμασα γρηγορα σε ενα φιλο. Εγω δεν το εχω ακομα.Ωραιος ηχος! Ε πες τι χρησιμοποιησες βρε!
Α καταλαβα. Δε θυμαμαι αν τον ειχα κανει highlight αλλα αφου το λες μαλλον ετσι θα ειναι. Πολυ καλυτερα λοιπονmscmkr είπε:Στο πρώτο έχεις δίκιο. Αυτό καταλογίζουν ως τη χειρότερη αλλαγή του 4. Στο δεύτερο, για να βάλεις ήχους πρέπει να έχεις κάνει highlight τον ενισχυτή. 2click και είσαι οκ. Αν δεν έχει επιλέξει τον ενισχυτή απλώς θεωρεί ότι θέλεις να τον προσθέσεις.
Gregg ωραίος. Κι εσύ και ο plex...
Gregg τι ωραιο backing track ειναι αυτο?Που μπορουμε να το βρουμε?να το ανεβασεις?gregg είπε:+1
Το δουλευω απο το πρωι και μπορω να πω οτι δε διαπιστωνω σοβαρες αλλαγες στο interface. Ισως πιο ωραια γραφικα.
Ο ηχος ειναι βελτιωμενος παντως.
edit: οριστε και ενα κλιπακι που εφτιαξα εν'οσο το δοκιμαζα
i hear you :-\longshadow είπε:Γρηγόρη το κλιπάκι σου είναι τίγκα (όχι trigga... ;D) στην ψηφιακή παραμόρφωση...
Προφανώς στο σύστημα που το άκουσες δεν γινόταν αντιληπτό...
Γράφε πιο σιγά τις κιθάρες, δεν είναι ανάγκη να κοκκινίζει το σύμπαν!!... ;D ;D
Για το παίξιμο τί να πω...είσαι σταθερή αξία... 8)![]()