Guitar Player Wanted. Dead or Alive.

InLoveWithMyGuitar

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Αν μπορέσει κανείς ας προσθέσει κιθαρίτσα στο song μου  ;D Κάποια σημεία του πιάνου που κρατά το background θα αφαιρεθούν με την προσθήκη της κιθάρας.  :)

magdusia.mp3

Attachments

Όχι, καμιά σχέση  :) εννοώ ότι αφού μπει η κιθάρα θα βγάλω το backing piano από σημεία του song.  :D

Έχω μείνει άφωνος! Έδωσες ένα τόνο στο τραγούδι που δεν είχα φανταστεί...  :o Σε ευχαριστώ!!! Βασικά αυτό είναι που ήθελα, ένα σόλο σε εκείνο το σημείο και ίσως μια ρυθμική κιθάρα σε διάφορα σημεία του τραγουδιού για να σπάει η μονοτονία του πιάνου που κρατάει τα ακόρντα  :)

Χαίρομαι που σου άρεσε...

Ήταν κυριολεκτικά το 1ο take.

..κι επειδή δεν ήθελα να ανάψω τον ενισχυτή (λόγω υπερβολικής ζέστης, τον έχω πλάτη και είναι λαμπάτος...) έγραψα με ένα πεταλάκι καρφί στην κάρτα και cabinet simulation.

Για το ποσό της πληρωμής μου θα συζητήσουμε μέσω πμ... :D ;D ;D

Πολύ ωραίο το κομμάτι φλοϋδίζοντων επιρροών. Εξαιρετικό και το σόλο του longshadow βεβαίως.

Η φωνή θέλει φτιάξιμο σε 2-3 σημεία μόνο. Χρησιμοποίησες κάποιο pitch shifter ή κάποιο τέτοιο εφέ; Αν ναι, θέλει λίγο πιο διακριτική παρέμβαση.

Καλημέρα φίλε Jazzjoker, χαίρομαι που σου άρεσε το κομμάτι. Δε χρησιμοποιώ pitch shifter, είναι τραγουδισμένο 2 φορές από εμένα και θέλει όντως διορθώσεις σε μερικά σημεία  :)

Έβαλα μια απλή ρυθμική κιθάρα αλλά όχι προκειμένου να αντικαταστήσει το πιανάκι. Στη θέση σου δε θα το πείραζα, δείνει χαρακτήρα στο κομμάτι.

magdusia-1.mp3

Attachments

InLoveWithMyGuitar είπε:
Αν μπορέσει κανείς ας προσθέσει κιθαρίτσα στο song μου  ;D Κάποια σημεία του πιάνου που κρατά το background θα αφαιρεθούν με την προσθήκη της κιθάρας.  :)
Σαν ακροατής, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από αυτό που έπαιξε ο longshadow. Το κρατάω για μελέτη. Εύγε!!!

Mε ενέπνευσε η γενικότερη ατμόσφαιρα αυτού που άκουγα..

Εγω σαν ακροατής μπορώ να φανταστώ αρκετά καλύτερα απο αυτά που έπαιξα, να τα παίξω δεν μπορώ!!... ;)

parkerfly1955 είπε:
Σαν ακροατής, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από αυτό που έπαιξε ο longshadow. Το κρατάω για μελέτη. Εύγε!!!
Επιμένω στο παραπάνω, γι' αυτό και 'γω δεν προσπάθησα!

Πολύ ωραίο το κομμάτι, ειδικά τα ντουμπλαρισμένα φωνητικά μέτρησαν :) Και τα δύο σόλο ήταν πολύ ωραία, αλλά του Longshadow ήταν για.. σεμινάριο :) Μήπως να ξεκινούσατε κανα γκρουπάκι? Τα ρυθμικά και αυτά όμορφα παιγμένα αλλά θα προτιμούσα το κομμάτι μόνο με πιάνο ή τα ρυθμικά να έμπαιναν σε ένα συγκεκριμένο σημείο μόνο για να ανοίξει λίγο το φιλινγκ

InLoveWithMyGuitar που ακούμε περισσότερα κομμάτια σου? :)

Δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήθελες αλλά επιχείρησα να παίξω ένα σόλο αρχίζοντας στο 2:13.
λίγο αργά αλλά μιας και αναστήθηκε το θέμα....

καταπληκτικό σόλο longshadow!

Αν και περασαν τα χρονια ;D ειναι ωραιο τραγουδι και πραγματι στο σολο το παιξιμο του Long ειναι στα γνωστα υψηλα επιπεδα και με ωραιο juicy ηχο.

δεν ξερω πως ξεθάφτηκε αυτο αλλα ειναι υπεροχο συναισθηματικο τραγουδι!!!! Μπραβο!

Που το θυμηθήκατε?  :)

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όπως είπα και τότε, αυτό που άκουγα με ενέπνευσε.

solega είπε:
αληθεια τι πεταλακι χρησιμοποιησες τοτε?
Που να θυμάμαι μετά απο 2 χρόνια...?  :-\

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αυτό που ακούγεται δεν είναι ενισχυτής και ότι είναι παιγμένο με την guild s-300.

Δεν θυμάμαι όμως αν είναι πραγματικό od pedal συν κάποιο cabinet impulse ή αν και το overdrive είναι απο κάποιο vst.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back