Ασφαλως και μ'αρεσει ο Blackmore. ;D ;D ;D ;DAdamo είπε:@gvour δεν περιμενα να μην σ αρεσει ο θεος richie 8) ???
εχω κλεισει το 1/3 ηδη αρα νομιζω τα λεπια φυγανεgvour είπε:Ασφαλως και μ'αρεσει ο Blackmore. ;D ;D ;D ;D@gvour δεν περιμενα να μην σ αρεσει ο θεος richie 8) ???
Kαλε μου φιλε Adamo(ψαρακας ακομα νομιζω?),γουστα ειναι αυτα.
Υπαρχουν πολλοι απο τους γνωστους παικτες(Satch,Slash,Sambora,Vai κλπ)που δεν με τρελαινουν οπως υπαρχουν και αλλοι για τους οποιους "δινω ρεστα".
Παρ'ολα αυτα τους εκτιμω,κυριως γιατι εχουν γραψει μερικα πολυ καλά κομματια-βασικο για του λογου μου-και ολοι τους εχουν πραγματα στο παιξιμο για να παρει κανεις.
Ανοίγεις τεράστια κουβέντα, αλλά γενικά συμφωνώ σε όλα. Ειδικά το 3 φάνηκε περίτρανα τώρα στην μετά-Bon Jovi-εποχή...Adamo είπε:Γνωμη μου παντως ο sambora ειναι απο τους μεγαλυτερους μαγκες για πολλους λογους
1)τρομερο υφος αλλα ταυτοχρονα μετρημενος οποτε επρεπε
2)Απιστευτα ποζερας αλλα και ταπεινος και σαν παικτης και σαν τραγουδιστης αφου εκανε περα εχοντας τρομερα καλυτερη φωνη απο τον John για να παει μπροστα η μπαντα
3)Απο τις καλυτερες ροκ φωνες που εχω ακουσει
4)Ειναι η ψυχη ενος απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα που εχουμε δει εμπορικα και μουσικα
Τέτοιους χρειαζόμαστε, ορκισμένους fans που να το έχουν λιώσει να μας τα "ψέλνουν" μπας και στρώσουμε! Τα σέβη μου!Mistral είπε:Stavros_F τα 'πικάντικα σχόλιά μου ως 'Richie fan' στα έχω γράψει στο παραδίπλα σπίτι![]()