- Πόντοι
- 423
+10 και από εμένα....καλή επιτυχία! 
παίζει σε όσους σε ψηφίσαμε να μας κάνεις δώρο το μπακιτράκι?? :

παίζει σε όσους σε ψηφίσαμε να μας κάνεις δώρο το μπακιτράκι?? :

Μια διευκρινηση απο μενα.Οταν ειπα μου θυμισες Satch δεν εννοουσα οτι τον μισείσαι.kotsadoros είπε:.. Τωρα αν ειμαι κλωνος του satriani η του timmons αυτο να σας πω την αληθεια ειναι τρομερη κολακεια για μενα ;D ;D ;D ;D ;D
Και οτι τον μιμουμαι να μου ελεγες παλι δεν θα με πειραζεdelta66 είπε:Μια διευκρινηση απο μενα.
Οταν ειπα μου θυμισες Satch δεν εννοουσα οτι τον μισείσαι.
Παιχτικα εχεις πολλα διαφορετικα στοιχεια και φαινεται οτι εχεις ακουσει και μελετησει πολυ πραμα εκτος του satch.
Μου τον θυμισες στην φιλοσοφια "στησιματος" ενος κομματιου.
Φυσικα μπορει να εχεις "παρει"¨και απο αλλου ιδεες αλλα εγω να μην τις εχω ακουσει.
+1kotsadoros είπε:Και οτι τον μιμουμαι να μου ελεγες παλι δεν θα με πειραζεγιατι ξερω κιεγω ο ιδιος οτι ειμαι παρα πολυ κοντα στυλιστικα. Το θεμα ειναι να ειναι ωραια η μουσικη και να επικοινουμε μεσω αυτης .
![]()
Thoma σε ευχαριστω παρα πολυvthomas είπε:Δεν έχει το 11 στην κλίμακα βαθμολόγησης!! Διαμρτύρομαι εντόνως άσπονδοι Βρετανοί διοργανωταί...
Πέραν από τα καθιερωμένα, δίνεις την αίσθηση ότι η κιθάρα είναι η άμεση προέκταση της μελωδίας που ηχεί στο κεφάλι σου εκείνη την ώρα..Πολύ λίγοι "παίχτες" γενικά μπορούν να μετουσιώνουν σε μουσική σε real time αυτό που ακούν μέσα στο μυαλό τους την ώρα που αυτοσχεδιάζουν. Πραγματικά "τραγουδάς" μέσω του οργάνου.
Ας ψάξουν για το δεύτερο...