georgekz750 είπε:Θα μπορουσε να χτυπαει και...
Mε τετοιο δεξι θα εσπαγε κι αλλο ρεκορ guiness, ΣΤΑΝΤΑΡ! ;D...μία μ@....@.
Κι εγώ.bloody_sunday είπε:Εγώ μπορώ να παίξω το κομμάτι αυτό στα 700bpm* .
Kαι να ήταν,ούτε μία νότα καθαρή δεν άκουγα μετά από κάποιο σημείο οπότε δεν έχει σημασία.pkole είπε:Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι τουλάχιστον προς το τέλος είναι μονταρισμένο;;;
Όχι ότι δεν πιστεύω στην απύθμενη ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω.
Καλά αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.Mike G είπε:Kαι να ήταν,ούτε μία νότα καθαρή δεν άκουγα μετά από κάποιο σημείο οπότε δεν έχει σημασία.
Είναι λογικό όμως ένα παιδί πχ 10 ετών να έχει έναν τέτοιο απάνθρωπο στόχο;Mike G είπε:Εμ, εάν από τα 10 έχεις σαν στόχο στα 25 να σπάσεις το ρεκόρ,μόνο αυτό το τραγούδι θα παίζεις.Λογικό είναι.
Απόλυτα.pkole είπε:Είναι λογικό όμως ένα παιδί πχ 10 ετών να έχει έναν τέτοιο απάνθρωπο στόχο;
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Απόλυτα.
Είναι μια χαρά εντυπωσιακός στόχος για παιδιά. Μετά τα 12 είναι απλώς ανοησία και να το σκέφτεσαι.
Όπως μουσική ας πούμε.WilliamSats είπε:Τώρα πλέον φαντάζομαι θα έχει ξεκινήσει να μελετάει και άλλα πράγματα.
Λες, ή τα 700bpm δεν ηταν ποτε τοσο πολυ κοντα;WilliamSats είπε:Τώρα πλέον φαντάζομαι θα έχει ξεκινήσει να μελετάει και άλλα πράγματα.
Aκριβώς αυτό είναι το θέμα... από ένα σημείο και έπειτα το μόνο που ακούγεται είναι ένας ορυμαγδός από μουρμουρητά γάτας σε οίστρο. Ο μόνος τρόπος να αναγνωριστεί επίσημα σαν ρεκόρ (από κάποιο σοβαρό οργανισμό όπως πχ. αυτόν του βιβλίου Γκίνες) είναι να γραφτεί σε βίντεο hi def, να παιχτεί με αυξημένη ευκρίνεια σε αργή κίνηση και να εξεταστεί από κιθαρίστες για το αν έκανε λάθη. Ατάκες του τύπου "πήρα τηλέφωνο το Μήτσο και μου είπε πως ντοντγουόριμαν όντως έχεις το ρεκόρ" δεν έχουν ιδιαίτερη αξία πέρα από την κατανάλωση του Youtube.Mike G είπε:Kαι να ήταν,ούτε μία νότα καθαρή δεν άκουγα μετά από κάποιο σημείο οπότε δεν έχει σημασία.
Mπα... πρόσφατα συζητούσαμε εδώ πως το να θυμάσαι απ'έξω φουλ κομμάτια (και πολύ μεγαλύτερα από αυτό) είναι κάτι συνηθισμένο που έρχεται με την επανάληψη - πχ. εμένα μου συνέβαινε από τον πρώτο καιρό που είχα ξεκινήσει μουσική σαν πιτσιρίκι.Καλά αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Αλλά όπως και να έχει το να μπορείς να θυμάσαι τόσες νότες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν ασύλληπτο.