Γρηγοροτερος Drummer!!!

Τιμωρια να φερεις γραμμενο αυριο 1.000 φορες ''ο Κολλιας ειναι ο ντραμερ των Nile''!! :twisted: :twisted: :twisted:
Με συγχωρειτε κυριε καθηγητα! Θα κανω επειγοντως φροντιστηριο! :lol: :lol:

o drummer ton nile k ton sickening horror...k ta 2 group einai apisteuta...
Η πλακα ειναι οτι τον ηξερα αλλα δεν πηγε το μυαλο μου καθολου μα καθολου? :oops: :lol:

κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου' date=' λες να παιζει και τυμπανα?[/quote']
Ωραια, πες του να ερθει να τζαμαρουμε και μετα να φτιαξει και τα λουκια που εχουν χαλασει. :lol: :lol:

Κόλλια λένε και ένα σιδερά που έχουμε εδώ πιο κάτω......Σοβαρά

θα πω τον γιωργακη τον κολλια και εγω γιατι ειναι ελληνοπουλο. νομιζω ειχε κανει καποιο ρεκορ στο Blasting η μηπως κανω λαθος?

Ο  Σουμάχερ...έχω ακούσει ότι παίζει και λίγο drums...

δε θελω να γινω μακακας της παρεας αλλα δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε απο το να συζητατε ποιος ειναι ο γρηγοροτερος drummer?

ας πουμε δε πιανετε κανα practice pad και ενα ζευγαρι μπακετες για να γινετε και εσεις γρηγοροι (αλλα και σταθεροι) drummer...?

αυτος ο παππους ειναι o buddy rich ο οποιος πανω στο drum solo του επαθε ενφραγμα (αν δωσετε λιγη προσοχη φαινεται εκει που το γυρναει σε σκετο ταμπουρο ) και δεν σταματησε να παιζει.Τελειωσε το κοματι και μετα τον μαζεψανε.Μιλαμε για ψυχαρα και αξεπεραστος ντραμερ.Οταν επαιζε ετσι αυτος μονο αλλοι 2 εκαναν κατι παρομοιο στον κοσμο.

γρηγοροι ντραμερ υπαρχουν πολλοι αλλα κανεις δεν ειχε τις γκομενες του τομι λι  ;D ;D

υπαρχει πιο γρηγορο πιστολι απο αυτον ??  ;D ;D

(εκανε και ριμα ετσι γιατι ειμαι και ραπερ  8))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back