- Πόντοι
- 16
κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου, λες να παιζει και τυμπανα?Ποιος ειναι ο Κολλιας?pisteuo o kollias exei ksefigi teleutaia k paizei kirios me
κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου, λες να παιζει και τυμπανα?Ποιος ειναι ο Κολλιας?pisteuo o kollias exei ksefigi teleutaia k paizei kirios me
Με συγχωρειτε κυριε καθηγητα! Θα κανω επειγοντως φροντιστηριο! :lol: :lol:Τιμωρια να φερεις γραμμενο αυριο 1.000 φορες ''ο Κολλιας ειναι ο ντραμερ των Nile''!! :twisted: :twisted: :twisted:
Η πλακα ειναι οτι τον ηξερα αλλα δεν πηγε το μυαλο μου καθολου μα καθολου?o drummer ton nile k ton sickening horror...k ta 2 group einai apisteuta...
κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου' date=' λες να παιζει και τυμπανα?[/quote']
Ωραια, πες του να ερθει να τζαμαρουμε και μετα να φτιαξει και τα λουκια που εχουν χαλασει. :lol: :lol:
ΕΜΦΡΑΓΜΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!rocka cola είπε:αυτος ο παππους ειναι o buddy rich ο οποιος πανω στο drum solo του επαθε ενφραγμα
καλα ντε μη βαρας λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε.beeros05 είπε:ΕΜΦΡΑΓΜΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!