gretsch catalina(be boe) jazz

mousikos tou dromou

Νέο μέλος
Πόντοι
1
θελω να μαθω αν ειναι αμερικανικα η κινεζικα και ποιος τα πουλα στην ελλαδα και ποσο κανουν και αν τα δουλεψε καποιος και  ειναι ευχαριστημενος    ευχαριστω

Είναι κινέζικα, τα φέρνει ο Στόλλας στην Πάτρα αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις (ή να τα βρεις σε στοκ αν είσαι τυχερός) από σχεδόν οποιοδήποτε μουσικοντραμομάγαζο - π.χ. το Drumstore.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά γενικά έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές και ο βετεράνος ντράμερ, Νίκος Τσάβαλος (Mike Dotson Trio), μου είχε πει ότι έχει ένα σετ και είναι κατενθουσιασμένος.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Haris είπε:
Είναι κινέζικα, τα φέρνει ο Στόλλας στην Πάτρα αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις (ή να τα βρεις σε στοκ αν είσαι τυχερός) από σχεδόν οποιοδήποτε μουσικοντραμομάγαζο - π.χ. το Drumstore.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά γενικά έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές και ο βετεράνος ντράμερ, Νίκος Τσάβαλος (Mike Dotson Trio), μου είχε πει ότι έχει ένα σετ και είναι κατενθουσιασμένος.  
                        ta catalina ειναι κινεζικα και αμερικανικα ή μονο κινεζικα?  επειδη τα εχω δει  να κυκλοφορουν να κυκλοφορουν καναδα και αμερικη παρα πολύ ειναι τα ιδια νε αυτα που ειναι στην ελλαδα?

Η Gretsch είναι αμερικάνικη εταιρεία αλλά τα Catalina κατασκευάζονται στην Κίνα.

Και ναι, αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι τα ίδια μ' αυτά που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Ο, επίσης καταπληκτικός, Σωτ. Ντούβας (από Πάτρα) παίζει μ' αυτά τα τύμπανα. Φτηνά και καλά τύμπανα. Γεμάτος ήχος. Ό,τι πρέπει για jazz/funk/fusion φάση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back