Greetings from Azerbaijan!

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
  Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά  δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν.    Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X   

cigaret13 είπε:
  Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά  δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν.    Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X   

Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση.

Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος.

Holystone είπε:
τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o
  Έχω μια κάποια μικρή περιέργεια πως θα ακούγεται με "κάμποσο" Distortion..... ::) :P ;D 
Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση.
  Έτσι!
Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος.
  Ναι εντάξει δεν αντιλέγω, απλώς εγώ δεν έχω ακούσει πολλά από το συγκεκριμένο είδος, πάντως ο συγκεκριμένος μουσικός με εντυπωσίασε!   
  Άσχετο-σχετικό....Πριν λίγες μέρες κοντα στο σπίτι μου (500 μέτρα) "είχαμε" το γλέντι ενός Ρομά γύφτικου... γάμου (Γιδάς έννεκεν...).  Κιθάρα-τύμπανα-αρμόνιο-κλαρίνο, έ λοιπόν βγήκα στο μπαλκόνι να ακούσω καλύτερα και την καταβρήκα για πολύ ώρα, γιατί ο κιθαρίστας έσπερνε, ο άνθρωπός πραγματικά "κεντούσε".... Υ.Γ. Για την παραπάνω πρόταση, δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια!  ::) :-X 

Holystone είπε:
τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o

Yolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι

τρεις ποντοι action & 14αρες flat..

Τις βρισκεις στο ebay γυρω στο διακοσαρι

Superfunk είπε:
Yolana Jolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι

τρεις ποντοι action & 14αρες flat..
Πλακα πλακα συνεχίζεται ακομα το brand  | Jolana Guitars

Ε και παιχτουρα ο ανθρωπος..

Μανώλης Χναράκης είπε:
Αυτό το σόλο που παίζει με κάτι μοιάζει ή νομίζω;...  ;D ;D ;D
  Υπερβολές...... ::) ;D ;D ;D  Υπονοείς something, Mr Χναράκης....?  :-X >:D

Ενας μεσος μπουζουξης  ειναι απείρως καλυτερος.

και ο ηχος του μ αυτη τη φρεγάτα ντιπ μάπα.

Αλλα ο παίκτης σωστός.

cigaret13 είπε:
Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν.    Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X 
πες μας κι όλας ότι τον ακούει ο Koch .... ;D

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ.

Και φυσικά την εκπληκτική του τεχνική την αφήνω τελευταία.

Όμως αν κλείσεις τα μάτια, στην αρχή ακούς κάτι σαν μπουζούκι, και μετά κάτι σαν πνευστό.

Και με gear μόνο κιθάρα, ενισχυτή, και τα χέρια του.

Ξανά μανά απίστευτος.

Εδώ πληροφορίες για την κιθάρα.

http://www.galepp.com/gitarre/gitarre-e.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back