Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Τραγουδίστρια να βρούμε και θα χρησιμοποιήσουμε και ΑΙ  και θα φέρουμε και τον @trolley που δεν ξέρει να παίζει μουσική, να μας φέρνει τους καφέδες χαχαχαχ? Ε, δεν άντεξα. Ήθελα να τον κοροϊδέψω λίγο?.

Κανένα πρόβλημα, δέχομαι.

Να ξέρεις όμως ότι άμα πιεις καφέ από 'μένα, μετά θα ξεχάσεις εσύ να παίζεις μουσική.

Ντραμς όχι μόνο παίζω,  αλλά είμαι και καλλίτερος από τον Μπόναμ?
Καλά το θυμόμουν. Λοιπόν, να βρεθούμε όλοι να συντάξεις και τα συμβόλαια και τα συμφωνητικά.

Μην φάτε πολύ το Πάσχα να παχύνουμε. Θα μπούμε οι συμμετέχοντες σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και να βρούμε και χορηγούς για τα ρούχα. ?

• Haha
Reactions: LK
statwal.jpg

Καλά το θυμόμουν. Λοιπόν, να βρεθούμε όλοι να συντάξεις και τα συμβόλαια και τα συμφωνητικά.

Μην φάτε πολύ το Πάσχα να παχύνουμε. Θα μπούμε οι συμμετέχοντες σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και να βρούμε και χορηγούς για τα ρούχα. ?
Προς ώρας είστε σε πρόγραμμα πάχυνσης,αργότερα θα πάμε στη γράμμωση και φυσικά να τσεκάρουμε μήπως ο μεγάλος μας σταρ ο Τέρρυ, θέλει καμιά ανόρθωση γλουτών.

Αυτά πρέπει να τα προσέχουμε από νωρίς, όχι στο παρά πέντε

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, όχι μόνο εδώ, είναι πως η αισθητική διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να εξυπηρετήσει το content, όχι το ανάποδο.

Γι' αυτό, οι Fall κάνανε αυτό που κάνανε, οι Stones το ίδιο, o Prince το ίδιο, οι συμμετέχοντες στη Eurovision 2024 το ίδιο. Είναι όλοι έγκυροι.

Φαντάσου τους Stones, με την αισθητική που έχουν να τραγουδάγανε π.χ. πολιτικά τραγούδια για την απελευθέρωση της Κένυας - θα γελάγαμε. Ή αντίθετα, φαντάσου οι στίχοι ενός Lieder του Mahler να λέγανε για τον έρωτα προς ένα κουνέλι.

Πρώτα οριοθετείς το περιεχόμενο (η οριοθετείται μόνο του ένεκα βιωμάτων και συνθηκών), μετά δουλεύεις πάνω στην αισθητική, αλλιώς έχεις κάνει μία τρύπα στο νερό.

Τόσες ώρες που διαβάζω το νήμα, στέλνω κάποια email και ακούω Bjork. Έτσι γίνεται η δουλίτσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
This just came in!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε' συ LK, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζεις φωτός άλλων συνφορουμιτών, όσο φίλοι και αν είστε.

Ρε' συ LK, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζεις φωτός άλλων συνφορουμιτών, όσο φίλοι και αν είστε.
Είναι η Σατι συμφορουμιτης; 

Και όμως. 

Θετικά θα σε σχολίαζα. 

Και το σώμα είχες να το υποστηρίζεις,  και κίνηση με κοχόνας θα τη θεωρούσα και καλλίτερη θέση θα παίρναμε. 
Αυτο το είχες δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. 

Α, η Σάττι είναι; Σόρυ μπερδεύτηκα.
Το γράφει από πάνω. 

Αυτο το είχες δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. 
Αναφέρθηκα στο παρελθόν γιατί σε παρελθόντα χρόνο εμφανίστηκε. 

Απ' ό,τι φαίνεται πάντως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, το νήμα της γιουροβίζιον του 24 θα τραβήξει ως το 26 τουλάχιστον.

Εν΄τω μεταξύ, ο Κροάτης λέγεται "Baby Lasagna" και το instagram του έχει πολλές φωτογραφίες που μοιάζει σα να έχει φάει (όχι καπνίσει) κατουρημένο μπάφο. Αλλά αυτά δεν μας τα δείχνουν, cos.

Instagram ανέβασα μόνο εγώ στο νήμα. 

Ο ,τι επιθυμώ θα δείχνω. 

Εννοείς ότι εννοώ εσένα;

------

Μου βγήκε αυτό προ ολίγου, πάντως.

Screenshot 2024-05-03 150443.png

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back