- Πόντοι
- 2,368
Μετά την επερχόμενη επιτυχία των twang attack θ’ αποκτήσεις.τετΓια καρεκλα δεν εχω στο εκΣοχικο που δεν εχω
Μετά την επερχόμενη επιτυχία των twang attack θ’ αποκτήσεις.
Μόλις κυκλοφορήσει ο cage(s) το πήρες σίγουρα.δεν μΕ αρεσει η αγρια φυση αν θες παρε μου ενα διαμεριΖματακι στο Fulham στο Λονδινο που ειναι και φΘηνα....
δεν μΕ αρεσει η αγρια φυση αν θες παρε μου ενα διαμεριΖματακι στο Fulham στο Λονδινο που ειναι και φΘηνα....
Ούτε εγώ τρελάινομαι, αλλά εδώ έμενα ?δεν μΕ αρεσει η αγρια φυση
Όντως;Το είχα από τις ακριβές περιοχές...
Πλάκα κάνω, πανάκριβο είναι, ειδικά εκεί που μου αρέσει εμένα κοντά στην Putney Bridge είναι φωτιά και λαύρα.
Το φθηνότερο που βρήκα είναι αυτό
https://www.rightmove.co.uk/properties/142674038#/?channel=RES_BUY
Για ξαναδιάβασε καλύτερα...Ποιο από όλα νοικιάζεται 875 λίρες καλέ;'H ένα πράγμα είναι;
Ποιο από όλα νοικιάζεται 875 λίρες καλέ;'H ένα πράγμα είναι;
Άμα βγει με αυτό το φορεματάκι που αντιγράφει αυτό της Παπαρίζου και αναδεικνύει τα σέξι πόδια της, βλέπω να παίζουμε στην 3αδαΠλησιάζει η ώρα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ
Ολα παίζουν ρόλο, στην τριάδα είναι σίγουρα. Εγω εχω ποντάρει στην πρωτιά.Άμα βγει με αυτό το φορεματάκι που αντιγράφει αυτό της Παπαρίζου και αναδεικνύει τα σέξι πόδια της, βλέπω να παίζουμε στην 3αδα
H Ανάσταση, σύντροφε εν Χριστώ Cos, θα επέλθει μόνο όταν η λατρεμένη μας εθνική star Satti φέρει στην πατρίδα την πρώτη θέση. Μελανό Πάσχα θα περάσουν οι Έλληνες απανταχού της Γης, με την προσμονή της έναρξης του μουσικού θεσμού της Eurovision.Καλή Ανάσταση!
Αμήν, αν και δε νηστεύω, πιστεύω?H Ανάσταση, σύντροφε εν Χριστώ Cos, θα επέλθει μόνο όταν η λατρεμένη μας εθνική star Satti φέρει στην πατρίδα την πρώτη θέση. Μελανό Πάσχα θα περάσουν οι Έλληνες απανταχού της Γης, με την προσμονή της έναρξης του μουσικού θεσμού της Eurovision.
Προσευχή και νηστεία έως τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.
Προβολή συνημμένου 44215