Γρατζουνιά στον κώνο του monitor...

NoIzY

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρα!

Μόλις παρατήρησα στο ένα από τα monitors μια μικρή γρατζουνιά στον κώνο του (ίσως από χορδή ηλεκτρικής κιθάρας - δεν τις είχα κόψει στο headstock μετά την αλλαγή).. Η γρατζουνιά φαίνεται όταν πέφτει κατάλληλα ο φωτισμός και πιάνει λίγο από το κεντρικό μέρος του κώνου μέχρι λίγο πιο έξω από αυτό (στο κεκλιμένο μέρος του κώνου).. Δεν έχει τρύπα ή κάτι τέτοιο, ούτε είναι καμιά τρελή γρατζουνιά..

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ακούσω τα monitors οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω αν έχει διαφορά.. Από την εμπειρία σας, γνωρίζετε αν θα επηρεάσει τον ήχο?

Το θέμα είναι πως άμα σου πει κάποιος πως θα επηρεάσει τον ήχο, εσύ θα καταλάβεις και θα ακούσεις τη διαφορά; :P Όπως και να 'χει, απ' ότι είπες, όχι, δεν θα τον επηρεάσει :)

Μωρέ συμφωνώ, κι εγώ μαζί σου, αλλά επειδή όπως είπα δεν έχω τη δυνατότητα να τα ακούσω αυτή τη στιγμή, να κοιμηθώ ή να μην κοιμηθώ ήσυχος? ;D

Πλάκα-πλάκα, ένα φιλαράκι μου κάποτε κόντεψε να χάσει το μάτι του από αυτή τη @$λακία... :(

playloud είπε:
οφτοπικ : σαν να έχει βυζοχαράδρα 50χρονης φαίνεται στην παραπάνω φωτό. Like ;D

report_to_mod.PNG

Ντάξει, ούτε γάτα ούτε ζημιά τελικά (στην κυριολεξία αυτό, διάβαζα σε ξένα forums ότι όσοι είχαν γάτα, αυτές είχαν μια ανεξήγητη αγάπη προς τα monitor ;D ).. Εκτός του ότι διαφορά δεν παρατήρησα στον ήχο, η γρατζουνιά φαίνεται να ψιλοφεύγει με ένα χαρτομάντιλο βρεγμένο με 1-2 σταγόνες νερό..

Περιττό να πω ότι έκοψα τα μήκη χορδών που προεξείχαν με ένα σαδιστικό χαμόγελο στα χείλη μου.. :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back