Δωστε μου καρμα, καταλαβα τι ειπε..klhronomos είπε:Oxi oti eivai a7odekto, alla a7o to 7ws gpafovtai cuvn8ws (kai me oles autes tis cuvtomeuceis kai ta akpwvumia) to 8ewpw 7potimotepo. Icws e7eidn etsi eivai 7ali h ellnvikn gpafn, a7lws metamfiecmevn...![]()
νταξει ολα τα αλλα, αυτα που εχω μπολντ τι ειναι?Evilnye είπε:"ne na su po, omg k 3 lol, o rly, ya rly, wtf, ffs, qq more..."
Evilnye είπε:pwned noob χαχαχαχαχχααχ
πολλά ++++++++++++gdevelek είπε:τα greeklish πρέπει να εκλείψουν καθολικά, να εξαφανιστούν, δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο ύπαρξης
Ωραία εδώ είμαστε,BigAlejandro είπε:φχαριστω...
μαθαμε κατι και σημερα!
αλλα εχω και αλλες αγνωστες λεξεις....!!!
Αν κατάλαβα καλά, οι χρήστες του φόρουμ κάνουν σχόλια για ορθογραφικά λάθη, επειδή θέλει η διαχείριση να έχει παραπάνω λεφτά απ'τις διαφημίσεις; Αυτό λες;blue monk είπε:ο βασικος λογος που τα φορουμ γενικα ειναι αυστηρα με την ορθογραφια ειναι για να βρισκουν τα ψαχτιργια τα θεματα που ανοιγουν και απαντανε οι χρηστες. οσο ποιο πολυ υλικο καταλληλο δημιουργουν οι χρηστες , με λεξεις κλειδια σωστα γραμμενες κτλ, σε τοσο περισσοτερες αναζητησεις εμφανιζεται το φορουμ, τοσο γνωστοτερο γινεται, οι διαφημισεις περνουν ποιο πολλα κλικ κτλ.
Ναι, και μη ξεχνας το βασικο : Η ΜΕΡΚΕΛ Φτει για ωλα φιλωςΑν κατάλαβα καλά, οι χρήστες του φόρουμ κάνουν σχόλια για ορθογραφικά λάθη, επειδή θέλει η διαχείριση να έχει παραπάνω λεφτά απ'τις διαφημίσεις; Αυτό λες;
++geodimitri είπε:Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να γράφουμε ορθογραφημένα για να μη μας πετάγονται τα μάτια έξω από την ανορθογραφία.
Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζεις ένα ανορθόγραφο κείμενο. Σκέψου, είναι σαν να ακούς ένα τραγούδι γεμάτο φάλτσα.![]()
Αυτό λέει, αλλά δεν ισχύει.Nikolas είπε:Αν κατάλαβα καλά, οι χρήστες του φόρουμ κάνουν σχόλια για ορθογραφικά λάθη, επειδή θέλει η διαχείριση να έχει παραπάνω λεφτά απ'τις διαφημίσεις; Αυτό λες;
Εγω πιστευω οτι εχει δικιο...trolley είπε:Αυτό λέει, αλλά δεν ισχύει.
Η μεγάλη πλειοψηφία όσων πληκτρολογούν λέξεις για έρευνα (στο Google) πληκτρολογούν επίσης ανορθόγραφα. Απλά ο φίλος μας δεν έχει άμεσο τρόπο να το γνωρίζει αυτό.