Granada (A track by harilatron & cos_dr)

fusiongtr είπε:
Μα είπες ότι ...

;D ;D ;D ;D ;D ;D
E, λέμε και μια μ@λ@κΙ@ να περάσει η ώρα................... :-)

Εξάλλου άλλο να αλλάζεις λάδια στο αυτοκίνητο και άλλο να συναγωνιστείς επαγγελματικά τους σύγχρονους συνθέτες/παραγωγούς μουσικής.

Πιο εύκολα με παίρνουν βασικό στην εντεκάδα της Real χαχαχαχαχαχαχ

cos_dr είπε:
Τα ίδια ήθελε και ο Χάρης και έχετε δίκιο αλλά εμένα τον ξέρεις τον χαρακτήρα μου. Είμαι της δράσης εγώ.
Καλά... μη νομίζεις.. αν δεν είχα συμπτωματικά δει εκείνο το ντοκυμανταιρ, δεν θα τα σκεπτόμουν ποτέ αυτά που έγραψα... απλά εκεί είχε κάτι δεκάλεπτα πλάνα να χύνονται νερά στα κηπάρια του παλατιού και γούσταρα, αλά Αγγελόπουλος στυλ.

Με τον Τρον δεν έχω μιλήσει καθόλου για το θέμα, οπότε κάθε σύμπτωση στο σκεπτικό μας οφείλεται ασφαλώς στις ακτίνες ΕΠΣΙΛΟΝ που σαν ομπρέλα καλύπτουν όλο το βόρειο ημισφαίριο.

trolley είπε:
Καλά... μη νομίζεις.. αν δεν είχα συμπτωματικά δει εκείνο το ντοκυμανταιρ, δεν θα τα σκεπτόμουν ποτέ αυτά που έγραψα... απλά εκεί είχε κάτι δεκάλεπτα πλάνα να χύνονται νερά στα κηπάρια του παλατιού και γούσταρα, αλά Αγγελόπουλος στυλ.

Με τον Τρον δεν έχω μιλήσει καθόλου για το θέμα, οπότε κάθε σύμπτωση στο σκεπτικό μας οφείλεται ασφαλώς στις ακτίνες ΕΠΣΙΛΟΝ που σαν ομπρέλα καλύπτουν όλο το βόρειο ημισφαίριο.
Θα φτιάξουμε κι άλλα καλύτερα.  Από Σεπτέμβρη. 

Ωραίο,έχει λίγο από το υπερβολικο μεγαλειο του σοβιετικου ρεαλισμου που σε κατατρεχει και στα γραπτά σου

(άνετα το φανταζόμουν σαν σαουντρακ του ντοκυμαντερ του νέου υδροηλεκτρικου εργοστάσιου στην Γλονστσιβιρινιοσκ που θα

βελτιωνε τη ζωή των κυνηγημένων από τα διευθυντηρια ΚΟΛΛΗΓΩΝ με τον ΣΤΑΛΙΝ σε πρώτο πλάνο να επιθεωρει τα έργα)

αλλα είναι ΑΨΟΓΟ ως σύνθεση.

Η παραγωγη θέλει δουλίτσα..

Superfunk είπε:
Ωραίο,έχει λίγο από το υπερβολικο μεγαλειο του σοβιετικου ρεαλισμου που σε κατατρεχει και στα γραπτά σου

(άνετα το φανταζόμουν σαν σαουντρακ του ντοκυμαντερ του νέου υδροηλεκτρικου εργοστάσιου στην Γλονστσιβιρινιοσκ που θα

βελτιωνε τη ζωή των κυνηγημένων από τα διευθυντηρια ΚΟΛΛΗΓΩΝ με τον ΣΤΑΛΙΝ σε πρώτο πλάνο να επιθεωρει τα έργα)

αλλα είναι ΑΨΟΓΟ ως σύνθεση.

Η παραγωγη θέλει δουλίτσα..
Έτσι είναι γι αυτό και νομίζω πως μου αξίζει και μάλλον πρέπει να επιδιώξω μια θέση ΔΥ (αργομισθία) στην ΕΡΤ ως συνθέτης με ειδικότητα σε αντιμνημονιακές, χρηματοδοτούμενες από τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω της εξαντλητικής φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών παραγωγές.

Η παραγωγή θέλει έναν................... παραγωγό που να ξέρει.

Εγκω μέχρι εκεί μπορεί αφεντικό :-) Άλλο ντεν μπορεί.

Αυτιά καταλαβαίνει προβλήματα αλλά γνώσει ντεν έχει να κάμει πιο σωστά.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!

cos_dr είπε:
πρέπει να επιδιώξω μια θέση ΔΥ (αργομισθία) στην ΕΡΤ ως συνθέτης με ειδικότητα σε αντιμνημονιακές, χρηματοδοτούμενες από τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω της εξαντλητικής φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών παραγωγές.
Έλα, αφού ... απάντησες μόνος σου. 8) :D

Πιο εύκολα με παίρνουν βασικό στην εντεκάδα της Real

fusiongtr είπε:
Έλα, αφού ... απάντησες μόνος σου. 8) :D
Κάτσε. Εδώ μιλάμε για κομματική πρόσληψη.

Έγω είμαι αριστεροσοσιαλιστής. Έχω γνωριμίες.

Άλλο η ΡΕΑΛ και άλλο η ΕΡΤ.

Μην τα μπερδεύουμε.χαχαχαχαχαχα

εξαιρετικό παίδες.

Πολύ οργανωμένη δουλειά.

Τώρα τελευταία έχει ανεβεί ο πήχυς εδώ στο νοιζ....

Μας κάνετε περήφανους που σας ξέρουμε και τα λέμε μαζί.

dimsonic είπε:
εξαιρετικό παίδες.

Πολύ οργανωμένη δουλειά.

Τώρα τελευταία έχει ανεβεί ο πήχυς εδώ στο νοιζ....

Μας κάνετε περήφανους που σας ξέρουμε και τα λέμε μαζί.
Οχι, εσείς μας κάνετε υπερήφανους.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι ο ένας για τον άλλο και για εμένα η υπερηφάνεια είναι πως μέσα από το noiz έχω γνωρίστει (ακόμα και συναναστραφεί  όλα αυτά τα χρόνια) ΚΑΙ με ανθρώπους του μουσικού χώρου με πλούσια πορεία, με εμπειρία, με ιστορία και  προσφορά.

Μπράβο σας!!!!!!!!

Είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.

Εγώ..... να, πάτησα δύο κουμπιά και βγήκε :-) (πλάκα κανω χαχαχαχαχχα)

δεν νομίζω να πάτησες δυό και να σου βγήκε αυτό.

Αν είναι έτσι....ξαναγυρνάω και εγώ στην παλιάαααα μου τέχνη.

ειλικρινά. Ωραίο τεμάχιο  :D

μωρέ...ξέρω εγώ....

πάντα το έλεγα....

εσείς οι πληκτράδες κουμπάκια πατάτε.....

ή τα γυρνάτε...

ΓΙΑΤΙ σας λένε πληκτράδες? ε? γιατί?
  ;D

BlackCrow81 είπε:
Κι εγώ, ο Άνθρωπος με τη Μοναδική Κάμψη
Παλιά είχαμε βγάλει με έναν φίλο μου στίχους ραπ και ένας έλεγε

" Έλα μωρό μου να κάνουμε Κάμψη, γιατί η π$@$τσάρα μου έχει ανάψει."

χαχαχαχαχαχα

Μπα, εμένα με λένε έτσι γιατί έχω κάνει μόνο μία κάμψη σε όλη μου τη ζωή

πολυ δυνατο  κομματι ,μελωδια , μου θυμισε soundtrack τυπου 'the rock '  η  'black rain ' ( ειδικα καποια κρουστα ) 

περαν του μουσικου μερους το οποιο θαυμασα  , εντυπωση μου εκανε η παρακατω προσεγγιση  ...

cos_dr είπε:
Αρχικά το δούλεψα στο μυαλό μου παράλληλα διαβάζοντας κάποια πράγματα για τη Γρανάδα, να επιμορφωθώ σχετικά και να μου έρθει καμιά ιδέα και αυτό άρχισε να με οδηγεί.

Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ευχαριστούμε.

Λοιπόν.

Έκανα μια παρέμβαση στην ένταση των strings, ελάχιστα χαμηλότερα.

Νομίζω πως ακούγεται καλύτερα. Αυτό θα κρατήσω.

Το καινούριο

[soundcloud]

[/soundcloud]

το αρχικό

[soundcloud]

[/soundcloud]

Much better.

Έτοιμο για χρήση στην προεκλογική

καμπάνια του επόμενου καραγκιοζη που

θα μας διορισει

όλους στο δημόσιο και θα μας απελευθέρωσει από την επιτροπια των κΣενων..

Όπως το Καρμινα Μπουγάτσα του ΑνΤρεα ένα πράμα

αλλα στο πιο φρη σταιλ :)

Superfunk είπε:
Much better.

Έτοιμο για χρήση στην προεκλογική

καμπάνια του επόμενου καραγκιοζη που

θα μας διορισει

όλους στο δημόσιο και θα μας απελευθέρωσει από την επιτροπια των κΣενων..

Όπως το Καρμινα Μπουγάτσα του ΑνΤρεα ένα πράμα

αλλα στο πιο φρη σταιλ :)
Επίσης θα μπορούσε να είναι κομμάτι τίτλων σε σειρά τύπου Λάμψη. Εντάξει ακούγεται λίγο περίεργο αλλα το λέω με την καλή έννοια.

Βρε άντε πάλι με τα πολιτικά σας.

Εγώ το θέλω στο Lord of the Strings. ;D

otto## είπε:
Επίσης θα μπορούσε να είναι κομμάτι τίτλων σε σειρά τύπου Λάμψη. Εντάξει ακούγεται λίγο περίεργο αλλα το λέω με την καλή έννοια.
Όχι ρε τρελλέ...έλεος...

Από σειρές, μόνο στον "Ιπόττη της Ασφάλτου" θα το έβλεπα.

Από ελληνικές, μόνο στην ταινία "Παπαφλέσσας" εκεί που ο Ιμπραήμ σκίζει τους Έλληνες (ουπς...).

Δεν ξέρω, ο Χάρης έχει τα δικαιώματα.

Ας το κάνει ότι θέλει.

Εγώ απλά θα το ακούω για να φτιάχνομαι με τον εαυτό μου, να με θαυμάζω για τις συνθετικές μου δυνατότητες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα