• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Godfather theme BIRDAL VERSIONE

καλό είναι. Τα σηκώματα του είδους αυτού θέλουν ούτως ή άλλως μεγάλη μαστοριά. Αλλά δεν είσαι μακρυά.

• Like
Reactions: ignantios
και πολύ καλό ίσως.

Το καλύτερό σου μέρος είναι ο αυτοσχεδιασμός, και το πιο "αδύναμο" το θέμα αυτό καθαυτό.

Κάτι το τρέμολο, κάτι τα σηκώματα και το βιμπράτο, δίνουν κάποιες φορές την αίσθηση του λίιιιιγο ξεκούρδιστου.

Πάντως επειδή είσαι πάρα πολύ καλός, έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι θέμα ελλιπούς δουλειάς.

Δεν έχεις δώσει δηλαδή τόση σημασία σ' αυτό, όσο έχεις δώσει στο παίξιμο στον αυτοσχεδιασμό (που σκίζεις).

• Like
Δεν έχεις δώσει δηλαδή τόση σημασία σ' αυτό, όσο έχεις δώσει στο παίξιμο στον αυτοσχεδιασμό (που σκίζεις).

και φυσικά στο θέμα είναι που θα δώσει βάση ο περισσότερος κόσμος. Ενω κατα κανόνα οι κιθαρίστες ρίχνουν το βάρος στα σόλα....

• Like
Reactions: fusiongtr
Το καλύτερό σου μέρος είναι ο αυτοσχεδιασμός, και το πιο "αδύναμο" το θέμα αυτό καθαυτό.

Κάτι το τρέμολο, κάτι τα σηκώματα και το βιμπράτο, δίνουν κάποιες φορές την αίσθηση του λίιιιιγο ξεκούρδιστου.

Πάντως επειδή είσαι πάρα πολύ καλός, έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι θέμα ελλιπούς δουλειάς.

Και μένα κάποια μου ακούγονται λίγο κάπως. Δεν ξέρω τι έκανα πάντως έχεις δίκιο είναι ξεκουρδιστα  Καλά μην πω στο τέλος που δεν ήξερα τους χρόνους του κομματιού και έκανα τα δικά μου χρονικά. 

Θα μπορούσε όπως λες να ήταν καλύτερο αλλά πραγματικά ήταν παρορμητικά και είπα ότι βγει.

Εχεις δίκιο. 

• Like
Reactions: fusiongtr
και φυσικά στο θέμα είναι που θα δώσει βάση ο περισσότερος κόσμος. Ενω κατα κανόνα οι κιθαρίστες ρίχνουν το βάρος στα σόλα....
Ίσως ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα βγει καλά και όχι τα δικά μου και το υποτίμησα.... 

Ίσως ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα βγει καλά και όχι τα δικά μου και το υποτίμησα.... 
αυτό ακριβώς λεω

λέμε συνήθως έλα μωρέ, 5 νότες είναι. Ενώ οι άλλες 200.

Ελα όμως που ο κόσμος εκεί θα δώσει βάση.

Καλό! Όντως μερικά σημεία κι εμένα μου ακούστηκαν ξεκούρδιστα, αλλά μερικές φορές όταν βρέχει τα αυτιά μου κάνουν κάτι περίεργα, οπότε πάλι καλά που έγραψαν κι άλλοι και επιβεβαίωσαν.

Συνολικά πάντως ήταν μια χαρά και είχες και ωραίο ήχο. 

• Like
Καλό! Όντως μερικά σημεία κι εμένα μου ακούστηκαν ξεκούρδιστα, αλλά μερικές φορές όταν βρέχει τα αυτιά μου κάνουν κάτι περίεργα, οπότε πάλι καλά που έγραψαν κι άλλοι και επιβεβαίωσαν.

Συνολικά πάντως ήταν μια χαρά και είχες και ωραίο ήχο. 
Υπαρχει μια πιθανότητα να έφταιξε που είχα στο πρώτο μέρος το χέρι συνέχεια στο τρέμολο με αποτέλεσμα άθελά μου ίσως να επηρεαζω το κούρδισμα ..... Μπορεί. 

Ευχαριστώ πάντως. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπαρχει μια πιθανότητα να έφταιξε που είχα στο πρώτο μέρος το χέρι συνέχεια στο τρέμολο με αποτέλεσμα άθελά μου ίσως να επηρεαζω το κούρδισμα ..... Μπορεί. 

Το πρώτο που σκέφτηκα ....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα