Γνωρίστε την Οικογένεια

Και μια δικια μας ηλεκτρικη οικογενειακη που ξαναπαιξε προσφατα  ;D

vpaq9c.jpg

Απο αριστερα προς δεξια

Bach Telecaster (ανεκτιμητης αξιας ανεξαρτητως χρονιας  ;D)

Fender Stratocaster '84 (αλλαγμενο pickguard HSS)

Charvel So Cal (νεογεννητη)

Fender Stratocaster '79

nexarulhu είπε:
πρωσοπικα μου αρεσουν μονο οι τρεις πανω,εμφανησιακα τουλαχιστον !!! ;)
Έχεις το "ρεκορ" να είσαι ο πρώτος που δεν λέει καλή κουβέντα για την mike campbell....!

;D ;) :)

frunobulax είπε:
Έχεις το "ρεκορ" να είσαι ο πρώτος που δεν λέει καλή κουβέντα για την mike campbell....!

γουστα ειναι αυτα,βεβαια απο μια φωτο λιγα ειναι τα πραγματα που μπορεις να καταλαβεις.Απο κοντα μπορει να μου φαινοταν καλη...και ενταξει οχι πως οι τρεις κατω ειναι ασχημες εμφανησιακα αλλα μαλλον ειμαι πιο κοντα στο classic style.

frunobulax είπε:

Εγώ όμως που έχω μία ίδια Peavey (με άλλη γέφυρα, την έχεις αλλάξει?) θα δώσω τη ψήφο μου στην Peavy ;)

nexarulhu είπε:
γουστα ειναι αυτα,βεβαια απο μια φωτο λιγα ειναι τα πραγματα που μπορεις να καταλαβεις.Απο κοντα μπορει να μου φαινοταν καλη...και ενταξει οχι πως οι τρεις κατω ειναι ασχημες εμφανησιακα αλλα μαλλον ειμαι πιο κοντα στο classic style.
Φυσικά, γούστα είναι αυτα... μέχρι τώρα η συγκεκριμένη είναι cross platform στις προτιμήσεις, απο μέταλλάδες μέχρι τζαζίστες! Πάντως είναι classic style η duesenberg.... για να μην πω για την Sg!!

Δεν προσπαθω να σε πείσω, προς θεου, μην το πάρεις στραβά...!! κουβέντα να γίνεται μιας και πλεον δεν αγοράζουμε, τουλάχιστον να κοιτάμε και να λέμε!!

;D ;D ;D

Εγω ψηφιζω την Duesenberg χωρις να εχω ιδεα πως ειναι παιχτικα-ηχητικα αλλα τα σπαει το corvette style βαψιμο της και μ αρεσει τρελα  ;D

marathon είπε:
Εγώ όμως που έχω μία ίδια Peavey (με άλλη γέφυρα, την έχεις αλλάξει?) θα δώσω τη ψήφο μου στην Peavy ;)
Μονο τα βαγονάκια, τα saddles πως λέγονται...!! ευτυχως έχω κρατησει τα original και θα τα βάλω στη θέση τους κάποια στιγμή... Η υπόλοιπη γεφυρα είναι original.

Η συγκεκριμένη κιθαρα ήταν κακοβαμένη μαύρη απο άλλον και επανήλθε στο φυσικό της...

georgekz750 είπε:
Εγω ψηφιζω την Duesenberg χωρις να εχω ιδεα πως ειναι παιχτικα-ηχητικα αλλα τα σπαει το corvette style βαψιμο της και μ αρεσει τρελα  ;D
ΕΡΩΤΑΣ!!! και ηχητικά και οπτικά.........!!!

frunobulax είπε:
Μονο τα βαγονάκια, τα saddles πως λέγονται...!!
Peavey rules!! και εγώ έχω ασελγήσει λίγο με το midi αλλά χωρίς να τη χαλάσω ;)

DSCN1899.JPG

marathon είπε:
Peavey rules!! και εγώ έχω ασελγήσει λίγο με το midi αλλά χωρίς να τη χαλάσω ;)
Καθόλου δεν εχεις ασελγησει, όλα στη θέση τους είναι....!

Αλλά κι εγω δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο, απλά άλλαξα τα βαγονάκια και μάλιστα σε μια εποχή (πριν 20 χρόνια) που ακόμα δεν είχαμε τη μανία του original και του vintage κλπ.

Απλά βαριέμαι να ξαναβάλω τα κανονικα...  καποια στιγμη θα το κανω  :)

EDIT: τώρα παρατήρησα πως η δική σου έχει φανταστικά νερά στο ξύλο!!!!! σούπερ!!! επίσης.... μου φαίνεται γυαλιστερη...? την έχεις λουστράρει?

Έχετε κουραστεί να μαζεύετε κιθάρες από δεξιά και αριστερά? Αισθάνεστε την ανάγκη περισσότερου χώρου και άνεσης μέσα στο σπίτι? Γυρνάτε κουρσεμένοι στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά η στο σχόλιο και δεν έχετε κάπου να καθίσετε λόγο του ότι οι καναπέδες,κρεβάτια,πατώματα είναι κατηλημενα απο κιθάρες?...Αντέδρασε και πάρε πρωτοβουλίες!!!

Η "Sir Muttley" και συνεργάτες αναλαμβάνει την φιλοξενια τον μουσικών οργάνων σας!!!

Και όλα αυτά δωρεάν! έξοδα αποστολής βαρύνουν μοναχά και μόνο την επιχείριση ;D ;D

πέρα από την πλάκα..παιδιά είναι κούκλες! :)

Bach lp doublecut special

Squier vintage modified jazz bass

Bach sg

Squier bihlas modified precision bass 8)

Kαι η φρέσκια Tokai es60

frunobulax, μια duesenberg με δέρμα στο καπάκι που ήταν παλιότερα στο gallery δικιά σου

ήταν? Εκείνη ήταν τρομερά kinky κιθάρα ;)

Μάραθε, μια οικογενειακή με όλες τις δικές σου πότε επιτέλους θα δούμε?

IMGP0180.jpg

Ωρε και να'χαμε το χρήμα λέει να'χαμε....... Μπράβο ρε φίλε ωραία η οικογένεια να τη χαίρεσαι..

frunobulax είπε:
Φυσικά, γούστα είναι αυτα... μέχρι τώρα η συγκεκριμένη είναι cross platform στις προτιμήσεις, απο μέταλλάδες μέχρι τζαζίστες! Πάντως είναι classic style η duesenberg.... για να μην πω για την Sg!!

Δεν προσπαθω να σε πείσω, προς θεου, μην το πάρεις στραβά...!! κουβέντα να γίνεται μιας και πλεον δεν αγοράζουμε, τουλάχιστον να κοιτάμε και να λέμε!!

;D ;D ;D
Για να καταλαβεις ακριβως φιλε FRUNOBULOX τι γινεται με την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μου,για πολλους το μπασο της παρακατω φωτο,ειναι απο τα πιο <<ΑΣΧΗΜΑ>> οργανα,εμενα ομως μου ΑΡΕΣΕΙ ! γιαυτο σου λεω περιπτωση...

FDSF.jpg

bihlas87 είπε:
frunobulax, μια duesenberg με δέρμα στο καπάκι που ήταν παλιότερα στο gallery δικιά σου

Όχι δεν ήταν δική μου... την outlaw λες μάλλον... εγώ είχα μια σε vintage white χρωμα.

Σκίζει φίλε η ΤΟΚΑΙ!!!

@nexarulhu: κι εγω το βρίσκω ωραίο το μπασάκι!!!  ;D

bihlas87 είπε:
Bach lp doublecut special

Squier vintage modified jazz bass

Bach sg

Squier bihlas modified precision bass 8)

Kαι η φρέσκια Tokai es60

Το PRECISION σου τα σπαει φιλε bihlaς,ο συνδυασμος του χρωματος του πικγκαρντ με το χρωμα του σωματος ειναι πολυ COOL !!!

bihlas87 είπε:
Δεν έχω οικογενειακή, αλλά πάρε μία καλλιτεχνική (λείπουν 2-3...) ;D

N1.jpg

Παλια

dg.jpg

Πιο παλια

aew.jpg

Παντως ειμαι κακος γονιος... Τα δινω για υιοθεσια τα παιδια και δεν νιωθω και καθολου τυψεις!

Μαριε μεγειες φιλε! Ειναι κουκλα αν και κουπι! Καλοπαιχτη!

Παντως στεγνα η πιο ομορφη lp ειναι στο σπιτι του Mανου EVH... Τετοια ομορφια...

Ωχ μπήκε ο faltsoo μέσα...το post θα πάει αυτόματα στις 40 σελίδες....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back