Δεν είμαι ειδήμονας αλλά από τα λίγα που ξέρω θα πω μια γνώμη. Κατ'αρχήν στα άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει τραγουδάς μια χαρά, πιο είναι το πρόβλημα και ξαφνικά θες γνώμη για την έκταση της φωνής σου και για το αν θα καταστρέψεις το λαιμό σου;
Υποθέτοντας θα γράψω...
Η ψηλότερη νότα σου ήταν Α#4 που είναι αρκετά ψηλά για αντρική φωνή όμως(!) όταν πλησιάζεις την G4 και μετά δεν έχεις αυτοπεποίθηση, λείπει η καθαρότητα στον ήχο, αρχίζεις να βάζεις γρέζι είτε ηθελημένα - έτσι μου φαίνεται - είτε ακόμα χειρότερα αθέλητα.
Προσπάθησε μετά από καλό ζέσταμα και όταν νιώθεις άνετα να ηχογραφήσεις 1-2 slides από μια σχετικά χαμηλή/μεσαία νότα μέχρι όσο πάει η φωνή σου με καθαρό ήχο, από κάτω προς τα πάνω και το αντίθετο δηλαδή κάτι τέτοιο
[flash=200,200]
Το αν έχεις σωστή τεχνική μπορεί να στο πει μόνο ένας καλός καθηγητής και το να καταστρέψεις το λαιμό σου από αυτό που κάνεις στο βίντεο που ανέβασες θα είναι κατόρθωμα εκτός εάν πονάς όταν το κάνεις και το κάνεις όλη μέρα και κάθε μέρα. Κατα τα άλλα χρυσός κανόνας είναι: ότι κάνεις και νιώθεις πόνο/ενόχληση δεν το κάνεις σωστά, σταμάτα. Ασημένιος κανόνας με μικρή διαφορα

είναι να μην κοιτάς την έκταση αλλά την ποιότητα!
Δεν είμαι ειδικός και μπορεί να λέω μπαρούφες οπότε ψάξε κάποιον δάσκαλο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και αν ψάξεις σου εύχομαι καλή τύχη γιατί σε αυτόν τον τομέα θα τη χρειαστείς :