γνωμη για G&L Legacy Tribute

staraflur

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα.γνωριζει καποιος το συγκεκριμενο μοντελο?ψαχνω μια κιθαρα,οχι πολυ ακριβη,με καλα καθαρα κυριως.

staraflur είπε:
με καλα καθαρα κυριως.
ΟΛΕΣ οι κιθάρες έχουν καλά καθαρά (εκτός από λίγες που έχουν καφρομαγνήτες από τη μαμά τους)....

ok παιδια,προφανως...

εννοω σαν οργανο ,αναλογια ποιοτητας-τιμης ειναι οκ?

οχι για μεταλ,χαρντ ροκ....

Δεν ξέρω κάποια G&L που να κοστίζει 300 ευρώ. Έχω την Legacy HB, αυτήν εδώ http://www.glguitars.com/instruments/USA/guitars/legacy-hb/index.asp  την οποία είχα αγοράσει 1500 από Αθήνα.

Είναι καταπληκτική κιθάρα σε όλα της, φαντάσου μια πάρα πολυ καλή stratocaster, το λέω αυτό διότι όταν έψαχνα να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο κατέληξα σε αυτήν μετά από πολύ ψάξιμο.

staraflur είπε:
μεταχειρισμενη τη βρηκα φιλε.650 κανει.
Ωραία φίλε, μια χαρά τιμή είναι. Οι G&L γενικότερα είναι πολύ καλές κιθάρες, εγώ  την Legacy μου δε την αλλάζω για τίποτα.

Φιλε μου τα καθαρα στις ηλεκτρικες ειναι

σαν τη μακαροναδα:Σκετη,με τυρι,με τυρι και σαλτσα,με κιμα και τυρι,αστακομακαροναδα.. :D

Εχουν παντως βαση τα μακαρονια... ;)

Ο Μαραθον δεν ειναι δυσκολος στο φαι γιατι εχει καλο μεταβολισμο.

Μ ενα πιτογυρο την κανει ταρατσα και δοξα τω Γιαραμπη.. :P ;D

Να ξερεις(αν δεν το εψαξες ηδη) οτι αλλο πραγμα ειναι οι G&L Tribute και αλλο οι Aμερικανικες G&L.(Οσο αφορα τον τοπο παραγωγης και εχμ..τον ηχο).

Ειναι οπως η Fender εχει τις USA και τις Μεξικανικες.

Καλο θα ηταν να διασταυρωσεις την τιμη μιας Tribute στο ebay με μια American g&L για να εισαι ενημερωμενος για τις τιμες τους.

Παντως ακομα και οι Tribute ειναι καλα οργανα και η τιμη που την βρηκες ειναι τιμια.

Σε δοκιμη που εχω κανει μεταξυ Tribute και Μexican φενδερ παντως(STRAT μοντελα-δε θυμαμαι λεπτομερειες),η Tribute ηταν ελαφρως πιο ''ζωντανη'' και στραγαλατη.Ελαφρως...

Go for it,να βοηθησεις και αυτους που δινουν πραγματα γιατι εχουν αναγκη τα χρηματα,εποχες που ζουμε... :-[

Nestoras είπε:
300=650 ???

0+0=14 ::)

Μήπως είσαι ο Μητσοτάκης;
ναι,τωρα ετρωγα τα σουτζουκακια της μαρικας....τι δεν καταλαβες?βρηκα μια στα 300,καινουργια εχει 650.

Να ξερεις(αν δεν το εψαξες ηδη) οτι αλλο πραγμα ειναι οι G&L Tribute και αλλο οι Aμερικανικες G&L.(Οσο αφορα τον τοπο παραγωγης και εχμ..τον ηχο).
φορανε ομως τους ΙΔΙΟΥΣ ακριβως μαγνητες κατι που ειναι μεγαλο συν. ;) (οι μαγνητες των G&L ειναι ιδιαιτεροι οποτε ο ηχος των κιθαρων(ε) ειναι ο ιδιος,κατασκευαστικα φυσικα οι αμερικανικες ειναι επιπλα ενω οι Tribute απλα πολυ καλες)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back