Χαιρετώ όλους!Είμαι στη "γνωστή" φάση ψαξίματος αγοράς κιθάρας,ενισχυτή κλπ και δυσκολεύομαι να καταλήξω..Το συνολικό ποσό που έχω για να δώσω είναι γύρω στα 600 ευρώ.Αρχικά σκέφτηκα (και μάλλον κατέληξα) να πάρω την Fender Standard Strat (MIM)-(αν και περνάει και η Classic 50's από το μυαλό μου!Δεν ξέρω ποια είναι πιο καλή από τις δυο γιατί η άποψη είναι υποκειμενική.Παίζω Rock γενικά (ελληνικό-ξένο) με ιδιαίτερη αδυναμία στους Floyd,οπότε οι δυο αυτές κιθάρες είναι κατάλληλες νομίζω.Απο κει και πέρα ενισχυτή σκέφτομαι τον Frontman της Fender (τον 15αρη-χωρίς reverb) και το V-AMP Series II για preamp και πεταλιέρα!Επίσης η Mexico δίνει Deluxe Gig-Bag στο πακέτο αλλά θέλω να πάρω μια case γιατί είμαι ολίγον-τι ατσούμπαλος! ;D
Αυτό είναι το γενικό set που θέλω και θα ήθελα μια γνώμη για όλο το στήσιμο και την επιλογή των αντικειμένων και αν φυσικά υπάρχουν σε καλύτερες τιμές κάπου.Τα είδα στο dv247 σε αρκετά καλές τιμές!
Αυτό είναι το γενικό set που θέλω και θα ήθελα μια γνώμη για όλο το στήσιμο και την επιλογή των αντικειμένων και αν φυσικά υπάρχουν σε καλύτερες τιμές κάπου.Τα είδα στο dv247 σε αρκετά καλές τιμές!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: